Connect with us

Revistateo.ro

SCRISOAREA UNEI FEMEI RANITE - 5 adevaruri dureroase pe care i le-a spus inima

Stiri

SCRISOAREA UNEI FEMEI RANITE – 5 adevaruri dureroase pe care i le-a spus inima

O femeie de 30 de ani a vorbit cu inima sa si a scris cateva randuri cu ce i-a transmis. Citeste scrisoarea unei femei ranite.

Scrisoarea unei femei ranite:

„Sunt o femeie ca tine. Exact ca tine. Am angoasele mele, anxietatea ma loveste din toate partile si inima mea simt ca imi joaca feste. Cu creierul nu mai pot gandi de mult pentru ca imi dau seama cat de proasta am fost cand am crezut in iubire, in respect, in bunatate.

Inca mai cred, dar am devenit mai sceptica. Acum o saptamana am stat si mi-am ascultat inima. Mi-a trantit cateva adevaruri incat mi-au luat zile intregi sa ma culeg de pe jos. Inima mi-a spus unde gresesc, de ce sunt mereu ranita, de ce nu pot avea o relatie fericita, ce fac de am parte numai de esecuri. Inima mi-a zis asa:

1. MI-AI SPUS CA STII CE FACI

Mi-ai spus sa te las in pace, ca esti foarte sigura pe tine, ca el merita a doua sansa. Ma strangeai si nu mai aveam aer, dar tu spuneai ca alegi cu inima. Serios m-ai ales pe mine cand ti-am dat semnale ca suferi? Serios nu ai observat ca sufeream de claustrofobie de fiecare data cand te umilea? Crezi ca bateam atat de tare pentru ca erai indragostita? Te avertizam ca nu e ok ceea ce faci.

2. MI-AI SPUS CA CELE MAI BUNE DECIZII LE IEI CU INIMA

Gresit. Toata lumea ma acuza pe mine. Spune ca eu sunt fraiera omului, ca ratiunea trebuie sa repare ce gresesc eu. E nu fac decat sa ma conformez dorintelor oamenilor. Daca tu mi-ai gadilat orgoliul, am fost acolo. Cand tu ma pomeneai, eu eram treaza. Eu sunt mereu treaza, spre deosebire de creier. Insa, nu te astepta ca de fiecare data sa fiu si lucida.

3. NU TE IUBESTI SUFICIENT

Daca te-ai iubi suficient nu ar trebui sa sangerez in fiecare zi. Fa ceva. Ajuta-ma. Eu, ca o inima banala, nu pot decat sa plang alaturi de tine cand te simti prost, dar de ce nu faci ceva ca sa nu mai suferim ca doua colege de apartament parasite de petitori?

Scrisoarea unei fetite a devenit virala: „Draga lume, aceasta este…”

Scrisoarea unei femei indurerate. Cate poate duce un om?

4. NU MI-AI FACUT CUNOSTINTA CU IUBITII TAI

Te miri ca esti ranita, dar nu i-ai lasat sa intre cu adevarat in inima ta pentru ca voiai sa pari mai buna, mai perfecta, m-ai blocat. Am stat la semafor tot timpul asta si am obosit asteptand… asteptand sa ii cunosc pe cei de care spuneai ca esti indragostita.

5. NU MI-AI MULTUMIT CAND TE-AM AJUTAT

De cate ori n-am fost alaturi de tine? Spune! Fii sincera! De cate ori nu am batut pentru tine avertizandu-te ca esti in pericol? Niciodata nu mi-ai multumit cand am stat potolita si nu ti-am facut probleme. Stii doar sa ma certi si sa-mi spui sa fiu de piatra cand iti convine.

Asta mi-a spus inima. Am interiorizat tot, am inteles tot. Acum promit sa nu o dezamagesc.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top