Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care se vor căsători în anul 2018

Stiri

Se acordă stimulent financiar pentru căsătorie

Veste bună pentru tinerii care vor să facă marele pas! Se acordă stimulent financiar pentru căsătorie în cuantum de 1.500 de lei. Hotărârea a fost luată de Primăria Generală a Capitalei. Aceasta figurează pe ordinea de zi din data de 18 mai.

Stimulent financiar pentru căsătorie

‘Se aprobă acordarea unui stimulent financiar în cuantum de 1.500 de lei net/familie, pentru tinerii care se căsătoresc. Sumele vor fi acordate de Centrul de Servicii Comunitare Integrate pentru Tineri al Municipiului Bucureşti, pe baza unei cereri, precum şi a unei copii conform cu originalul certificatului de căsătorie’, prevede proiectul, scrie capital.ro.

Banii pot fi solicitați în termen de 45 de zile calendaristice de la data nunții. Printre documentele esențiale care trebuie prezentate se află certificatul de căsătorie care să ateste evenimentul. Cererile se pot depune la sediul CTMB de către unul dintre soți.

Principala condiție este ca cel puțin unul dintre soți să se afle la prima căsătorie și să aibă reședința pe raza municipiul București. De asemenea, se acordă stimulentul pentru cei care au vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.

CITEȘTE ȘI: Stimulentul de insertie pentru copii a fost majorat

‘Întemeierea unei noi familii tinere este o celulă vie pentru naţiune care prelungeşte existenţa acesteia, grupa de vârstă cu cea mai mare rată a fertilităţii fiind 25-29 ani, cu valorile de 77,3, respectiv 67,8. Dată fiind această situaţie, tinerii trebuie sprijiniţi de către stat în a-şi forma familii devenind astfel mai responsabili de la vârste timpurii’, prevede acelaşi document, semnat de primarul general, Gabriela Firea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top