Connect with us

Revistateo.ro

Se anunta HAOSUL pentru 2 zodii. Citeste sfatul zilei de 12 iunie 2016

Sfatul zilei

Se anunță HAOSUL pentru 2 zodii. Citește sfatul zilei de 27 august 2017

Este o zi destul de complicata pentru Berbeci si Capricorni, o zi haotica. Afla din sfatul zilei de 27 august 2017 ce te indeamna astrele sa faci!

ZODIILE PENTRU CARE SE ANUNTA HAOSUL:

BERBEC

Trebuie sa inveti sa nu mai pui la suflet criticile celor din jur. Gandeste-te de doua ori inainte de a reactiona pentru ca tot tu esti cel care poate sa piarda. Numarul norocos al zilei: 3.

CAPRICORN

Iubirea trece pe langa tine azi, insa pentru ca in mintea ta e un haos total, o pierzi din vedere. Nu te mai focusa foarte tare pe nelamuririle pe care le ai. Azi e duminica si trebuie sa te simti bine! Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu ai motive sa te simti intimidat in fata celorlalti. Poate ca nu ai castig de cauza intr-o problema care te macina teribil de tare, dar nu uita ca o batalie pierduta nu inseamna un razboi necastigat. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Te tenteaza aprofundarea unor domenii fata de care ai fost destul de sceptic pana in clipa de fata. Nu mai stii cum sa faci fata anumitor probleme si crezi ca singurul mod in care poti evada este creand lucruri. Buna alegere! Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Trebuie sa iti recunosti limitarile, sa inveti de la cei mai buni, sa iti recunosti incapacitatea de a actiona cu celeritate in anumite situatii. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai prea multe lucruri de rezolvat deodata chiar daca parea o zi linistita in care trebuia doar sa te relaxezi. Uita de griji pentru moment si mai lasa problemele caci e si maine o zi. Numarul norocos al zilei: 5.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top