Connect with us

Revistateo.ro

Se retrage din televiziune după 17 ani

Stiri

Se retrage din televiziune după 17 ani

Prezentatorul și-a anunțat retragerea în direct, în propria sa emisiune, susținând că de acum va avea mai mult timp să cineze cu familia, despre care, spunea amuzat, a auzit că e formată numai din oameni minunați. Retragerea lui Jon Stewart nu este singulară, tot mai multe emisiuni de tip late-night fiind închise din cauza audiențelor slab înregistrate în ultima vreme.

Michelle Ganaless, directorul de la Comedy Central a declarat că a fost o onoare să lucreze cu Stewart în toți acești ani. Jon Stewart era urmărit seară de seară de peste un milion de americani. Actorul și realizatorul de televiziune s-a remarcat adesea prin umorul său cinic sau, uneori, de-a dreptul abrupt, acesta înjurând-o la un moment pe politiciana Sarah Palin.

CITEȘTE ȘI: O ȚARĂ AFLATĂ LA MII DE KILOMETRI DEPĂRTARE DE EUROPA PARTICIPĂ LA EUROVISION 2015

Ganaless a declarat pentru New York Times că Stewart mai rămâne câteva luni la Comedy Central, până îi expiră contractul, acesta putând fi urmărit în continuare de către americani până la sfârșitul acestui an. Jon Stewart a obținut de-a lungul carierei sale în televiziune mai multe premii Emmy (nu mai puțin de 18!).

Și televiziunea de știri Fox News a prezentat informația în cadrul unui breaking news, în această dimineață:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top