Connect with us

Revistateo.ro

Sechestrata de mama ei timp de 12 ani

Stiri

Sechestrata de mama ei timp de 12 ani

Sechestrata de mama ei timp de 12 ani. Cazul Sabrinei Allen a devenit unul mediatizat in Statele Unite, doua dintre emisiunile „America’s Most Wanted”, dedicandu-i spatiu de emisie.

Sabrina a fost sechestrata de propria ei mama timp de 12 ani, furata efectiv din bratele tatalui care locuieste in Texas. Sabrina a fost gasita in Mexic.

Greg Allen, tatal fetei, poate dormi acum linistit: si-a recuperat fetita, dupa ce in 2002, aceasta a fost sechestrata de catre mama ai intr-un weekend. Autoritatile americane au cautat-o vreme de 12 ani pe Sabrina. Aceasta se afla in Mexic, in stare perfecta de sanatate.

Daria Llorens, mama fetei, era divortata de tatal acesteia in momentul in care a rapit-o pe fetita. Pentru a nu fi gasita de politie, mama fetei si-a schimbat de mai multe ori, impreuna cu fetita sa. Tanara are acum 17 ani si s-a intors acasa la tatal ei.

Potrivit documentelor oficiale, Daria Llorens, mama adolescentei, care are 44 de ani, a dus-o pe fiica ei intr-o mini vacanta de sfarsit de saptamana, potrivit acordului de custodie legala semnat in aprilie 2002. Termenul in care a stat cu fata ei insa a depasit orice imaginatie: 12 ani departe de tata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top