Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Secretele fericirii fiecarei zodii, inspirate de la PAPA FRANCISC

Papa Francisc este una dintre cele mai importante figuri religioase ale momentului. Este un om care inspira bunatate si ne cheama la credinta cu smerenie si nu cu indarjire si habotnicism.

Multe din frazele sale memorabile le vin manusa celor care isi cauta fericirea. Pornind de la discursurile Papei, am analizat ce ii lipseste fiecarei zodii pentru a fi cu adevarat implinita.

1. „DARUIESTE-TE CELORLALTI”

Acest mesaj se potriveste mai ales caposilor din zodiac. Aici vorbim despre Berbeci si Capricorni, evident. Aceste semne zodiacale tind sa se retraga in ele insele, iar principalul risc si pacat in acelasi timp este nasterea egoismului exacerbat. Dupa cum spune si Papa Francisc, „apa care sta devine putreda”.

2. „TRECI CU CALM PRIN VIATA”

Acest mesaj este pentru tine, draga Sagetatorule. Esti nelinistit si extrem de artagos uneori, dar trebuie mentionat ca ai numai intentii bune. Cu nervii stai ceva mai prost.

CITESTE SI: Ce probleme de intimitate are fiecare zodie

CITESTE SI: Mesajul lui MAHATMA GANDHI pentru fiecare zodie

3. ATENTIE LA CONSUMERISM!

Fecioarele si Taurii tind sa stranga tot ce pare la moda. Sunt abonati la marile magazine, dar asta le goleste sufletul incet si sigur si ii face nefericiti.

Taurul este un semn zodiacal materialist, in timp ce Fecioara isi doreste sa aiba acces la o viata cat mai superficiala pentru a se integra cu cei din jur, chiar daca ea aspira sa cunoasca numai persoane cu preocupari neobisnuite, intelectuale.

4. „TRAIESTE SI LASA SI PE CEILALTI SA TRAIASCA”

Acest mesaj este valabil pentru Lei. Tind sa fie mult prea orgoliosi si aroganti si le fac capul calendar celor din jur.

5. NU MAI FII NEGATIVIST!
Sfatul se potriveste tuturor zodiilor, dar anumitor semne parca ceva mai mult. Este vorba despre Pesti, Varsatorii si Gemeni, care de cele mai multe ori pun raul in fata si au tendinta de a considera ca toti cei din jur comploteaza impotriva lor.

6. NU VORBI CU OAMENII PENTRU A-I MANIPULA

Papa Francisc este de parere ca dialogul este intrerupt de scopul acestuia. Cei mai multi oameni comunica numai cu scopul de a persuada, iar asta ii face nefericiti cand nu le ies planurile. Aviz Scorpionilor!

7. „PACEA DA IMPRESIA DE TACERE, DAR NU ESTE NICIODATA TACUTA”

Cui i se potriveste acest mesaj daca nu Racilor si Balantelor, semne care tind sa poarte razboaie batandu-se in orgolii uneori chiar cu cei mai buni prieteni?

Sursa foto: innemedium.pl

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top