Connect with us

Revistateo.ro

Secretele frumuseții de la femeile din Tahiti

Frumusete

Secretele frumuseții de la femeile din Tahiti

Iată care sunt cele mai utilizate produse naturale pe care le folosesc frumoasele din Tahiti!

Uleiul de monoi. Într-un climat în care nu te poți ascunde de soare, nisip și sare, ai nevoie de hidratare intensă, pentru ca piele ta să rămână fermă și catifelată. Uleiul de monoi este utilizat de femeile din Tahiti de sute de ani. Ele îl prepară singure, marinând flori de tiare (o plantă care crește doar în Polinezia Franceză)în ulei proaspăt de cocos. Se adaugă apoi curcumă, lemn de santal sau vanilie, în funcție de preferințe. Acest ulei întărește părul și unghiile, hidratează piele și calmează arsurile solare.

CITEȘTE ȘI: SCAPĂ DE ALUNIȚE CU ULEI DE ARBORE DE CEAI

Sucul de noni. cesta se prepară lăsând fructul miraculor de noni în apă pentru 7 zile. Este un suc pe care locuitorii acestie insule îl folosesc de sute de ani în tratarea diverselor afecțiuni precum cancerul sau diabetul. Noni este un fruct cu un conținut bogat de potasiu, care întărește organismul și îi redă vitalitatea. Consumul regulat de suc de noni îți face pielea mai fermă, mai elastică și îi oferă o strălucire naturală.

Uleiul de tamanu. Uleiul de monoi nu este singurul ulei benefic pentru frumusețe, care se găsește în Tahiti. Uleiul de tamanu se folosește pentru a îndepărta vergeturile, zgârieturile, cicatricile și pentru a înmuia pielea uscată. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii de pe insulă credeau că aceasta plantă a fost trimistă de zei să îi protejeze de razele puternice ale soareului, de apa sărată și de vântul puternic.

Laptele de cocos. Laptele de cocos organic este puternic hidratant și hrănește pielea în profunzime. Este ideal pentru persoanele care au piele sensibilă, sau pentru cele cu pielea uscată. Producătorii de cosmetice îl folosesc ca și ingredient activ în prepararea multor produse pentru catifelarea și îngrijirea pielii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top