Connect with us

Revistateo.ro

Secretul cel mai bine păzit al lui Vladimir Drăghia! Cine este tatăl lui

Exatlon

Secretul cel mai bine păzit al lui Vladimir Drăghia! Cine este tatăl lui

La scurt timp după ce a câștigat Exalton, ies la iveală multe secrete despre Vladimir Drăghia. Concurentul din echipa Faimoșilor a decis să doneze premiul de 100000 de mii de euro unei fundații care se ocupă de copiii bolnavi.

Câștigătorul Exatlon a fost mereu discret în legătura cu viața sa personală. Dacă pe Ionuț l-a susținut familia sa din platoul WoWbiz, iubita și mama lui Vladimir nu au ieșit în public pentru a-i fi alături. Femeia cu care Vladimir are o relație a preferat să îl susțină în fiecare zi pe rețelele de socializare și să vorbească cu cei care l-au susținut pe Vladimir.

Citește și: Ce a declarat iubita lui Vladimir Drăghia după ce a anunțat că donează premiul de la Exatlon

Despre tatăl său, acesta nu a vorbit deloc în timpul, concursului. Potrivit bugetul.ro, pe tatăl său, Vladimir nu l-a văzut decât de 2-3 ori în toată viața lui. Gabriel Drăghia era marinar în Galați și un bărbat extrem de apreciat și dorit de către femei. A fost cu nenumărate femei și cu multe dintre acestea a avut și copii, iar potrivit bugetul.ro, Vladimir ar mai avea șapte frați. Tatăl său este un cunoscut jurnalist, folosind pseudonimul Igor Drag. A activat la publicații renumite ca Evenimentul Zilei, Gardianul sau Atac la Persoană. Astăzi este căsătorit tot cu o fostă jurnalistă, iar cu copiii lui nu prea ține legătura.

Citește și: Primii „faimoși” care vor să participe la al doilea sezon Exatlon! Unul este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România

Potrivit aceleiași publicații, Vladimir a ajuns în America, după ce a promovat bacalaureatul și a obșinut două burse în SUA în urma rezultatelor bune de la testele SAT. Din păcate, din cauza lipsei banilor, acesta a fost nevoit să se întoarcă. În timpul finalei Exatlon, acesta a dezvăluit că a plecat în Italia, acolo unde a încărcat TIRURI cu fructe și cu păsări.

Vladimir a dezvăluit ce va face cu marele premiu dacă va câștiga

„Am și eu o poveste și la fel am plecat, cu bani de drum, spre Italia. Am încărcat niște tiruri, am muncit la pui. Nu am dormit la cartoane. Mă bucur că a vorbit despre acea fundație.

Eu am decis ca acest premiu să ajungă la o fundație care are grijă de copiii bolnavi de cancer. Tocmai ca oameni care vor avea nevoie de ajutor. Toți banii se vor duce către o fundație. Nu am putut să vă spun până acum ce voi face cu banii, anunț oficial acum”, a dezvăluit Vladimir.

Cât despre afacerile sale, acesta are o agenție imobiliară, care îi aduce profituri foarte mari anual. De asemenea, Vladimir i-a promis lui Ionuț Sugacevschi, concurentul care a pierdut concursul Exatlon, că se va ocupa personal de nunta acestuia și că o va organiza pe plaja lui privată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top