Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Secretul din spatele fotografiei care i-a indignat pe oameni

O fotografie facuta intr-un restaurant din Jakarta, capitala Indoneziei, a starnit revolta in toata tara, iar cand vei afla despre ce este vorba, te vei cutremura.

 Imaginea a starnit imediat revolta si in afara granitelor. Michael Fanny, cel care a facut publica fotografia a dezvaluit ce se ascunde in spatele ei.

Fotografia arata o familie numeroasa si instarita luand masa la un restaurant din oras. Nimic neobisnuit pana acum.  Cu toate acestea, la masa de alaturi s-a asezat servitoarea familiei, care nu a fost invitata sa manance impreuna cu ea.

Michael Fanny a scris in dreapta fotografiei: „Servitoarea voastra e parte din viata voastra. Reflectati asupra sentimentelor voastre umane. Imaginati-va ca sunteti in locul ei, fara telefon in mana, neinvitati la masa, plimbandu-va ochi de jur imprejur… Trebuie sa ne respectam servitoarele, soferii, gradinarii. Viata nu este despre profit si pierderi”.

Servitorii din Indonezia sunt o parte culturala a tarii, iar familiile instarite  au grija mereu sa aiba asemenea angajati care sa faca munca in locul lor.

Multi dintre acestia sunt femei tinere, care pleaca de acasa pentru a-si ajuta familiile. Din pacate, exista multe cazuri in care angajatii sunt tratati extrem de rau de catre angajatori si nu sunt pedepsiti pentru acest comportament.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top