Connect with us

Revistateo.ro

Secretul frumusetii lui CATHERINE ZETA-JONES. Afla ce foloseste actrita

Stiri

Secretul frumusetii lui CATHERINE ZETA-JONES. Afla ce foloseste actrita

Daca va intrebati cum reuseste Catherine Zeta-Jones, in varsta de 46 de ani, sa isi pastreze tenul tineresc, actrita a acceptat sa impartaseasca secretul sau. Starul de la Hollywood a povestit ca folosește ulei de argan, iar astfel tenul ei este mereu hidratat si are un aspect sanatos.

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas

Sotia lui Michael Douglas a marturisit ca din cauza programului incarcat si a filmarilor care ii ocupa mult timp, tenul ei are de suferit. Pentru a masca oboseala dar si pentru a-si revigora pielea fetei, frumoasa actrita foloseste ulei de argan pentru a-si hidrata chipul.

„Folosesc uleiul de argan inainte de culcare, iar dimineata simt pielea hidratata. In plus, consumul de apa este esential”, a marturisit Catherine Zeta-Jones.
CITESTE SI:Cele 7 miracole ale uleiului de argan
CITESTE SI:3 trucuri de frumusețe pe care trebuie să le știi
Ce este uleiul de argan?
Uleiul de argan este uleiul vegetal cel mai bogat in vitamina E. El combate deshidratarea, este antioxidant si previne aparitia ridurilor.
Uleiul de argan se obtine din arborele de argan (Argania spinosa), un arbore care nu creste decat in regiunea de sud-vest a Marocului, Essaouira-Agadir.

Utilizat de femeile din triburile berbere timp de secole pentru numeroasele sale virtuti, uleiul de argan suscita interesul atat pentru proprietatile sale cosmetice cat si pentru cele dietetice.

Catherine Zeta Jones (nascuta in 25 septembrie 1969)  este o actrita britanica de film, care  a copilarit in localitatea Mumbles din Tara Galilor.  Ca si copil a dansat si cantat in corul scolii catolice din localitate. Ulterior a jucat in piese de teatru.  In 18 noiembrie 2000,  s-a  casatorit  cu actorul Michael Douglas, care este cu 25 de ani mai in varsta.   Dupa nunta,  in anul 2011, Catherine Zeta-Jones a fost internata  intr-o clinica de boli nervoase.

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top