Connect with us

Revistateo.ro

Net

Secretul sarcinii lui Kate Middleton se află chiar în bucătăria ei

La doar o lună înainte să nască, jurnaliștii au aflat câteva lucruri interesante despre sarcina ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

Deși este gravidă, Kate abia a pus câteva kilograme pe ea și asta pentru că are grijă la ce mănâncă.

Conform revistei britanice Marie Claire, Ducesa Kate Middleton consumă în fiecare dimineață kale, spanac, suc de coriandru și afine, dar și spirulină.

Kate a fost dintotdeauna atentă la dieta ei, mai ales că s-a confruntat cu una din cele mai dure boli cauzate de psihic, bulimia.

Din spirulină Kate își extrage proteinele necesare și vitaminele, întrucât nu este foarte prietenoasă cu carnea.

Carolyn Robb, bucătarul-șef al Palatului Kensington a scris într-o carte de bucate că rareori Kate mănâncă pui fript cu curry.

Kate formează un cuplu cu Prințul William al Regatului Unit al Marii Britanii din anul 2010, când cei doi s-au căsătorit. Kate și William au împreună doi copii, George și Charlotte, iar acum se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară.

CITESTE SI: Prințul Harry, declarații devastatoare despre regretata Prințesă Diana

Kate și Diana, victimele bulimiei

Presa din Marea Britanie a scris în repetate rânduri că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, ar fi suferit de aceeași boală pe care o avea Prințesa Diana.

Se pare că soția Prințului William ar fi avut episoade severe de bulimie, tulburare cu care a fost diagnosticată Prințesa Diana.

Casa Regală a dezmințit prin diferite căi, în special prin publicațiile apropiate acesteia că ducesa Kate ar avea bulimie.

Cu toate acestea, Kate a slăbit drastic în ultima perioadă, oamenii remarcând că a ajuns piele și os, iar mâinile ei arată foarte îmbătrânite, asemănătoare unei persoane care ar suferi de bulimie compulsivă.

În cartea ”Diana: adevărata ei poveste”, autorul Andrew Morton dezvăluie drama prin care a trecut Diana.

„Soțul meu și-a pus mâna în jurul taliei mele și a spus «Ești un pic dolofană aici, nu-i așa?» și acest lucru a trezit ceva în mine”, explica Diana. Acesta ar fi episodul de la care prințesa inimilor a început să țină cure drastice de slăbire și ar fi terminat bulimică.

Bulimia este o tulburare psihologică. Aceasta e caracterizată de dorința obsesivă a unei persoane de a slăbi. Simptomele bulimiei par a fi modalitățile de a controla greutatea corporală. Bulimia este numită și boala persoanelor care nu-și iubesc corpul.

Simptomele sunt: vărsături autoprovocate, diete drastice, folosirea laxativelor sau sportul până la epuizare. De asemenea, teama, confuzia, vinovăția la ora lurăii mesei și anxietatea sunt alte manifestări ale tulburării”.

Sursa> hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top