Connect with us

Revistateo.ro

Secretul sexual al femeilor: cum poate fi dusă în al nouălea cer

Stiri

Secretul sexual al femeii: cum poate fi dusă în al nouălea cer

Secretul sexual al femeii, cel mai mare secret, are doar câțiva centimetri și atingerea fericirii depinde numai de măiestria partenerului. Evident, vorbim despre stimularea clitorisului. Acest organ genital este esențial în excitarea sexuală, dacă este lubrifiat adecvat și răsfățat cum trebuie.

FORME DE STIMULARE A CLITORISULUI
Trebuie știut că acest organ feminin servește în exclusivitate plăcerii sexuale, fapt pentru care bărbatul are un rol crucial într-o partidă de amor. Iată câteva forme de stimularea a celui mai sensibil organ genital feminin:

CITEȘTE ȘI: 7 LUCRURI PE CARE ORICE BĂRBAT TREBUIE SĂ LE ȘTIE DESPRE CLITORIS

1. Stimularea (l)atentă
O formă de a duce o femeie în al nouălea cer este mângăierea ușoară a clitorisului, în formă circulară, deoarece există femei extrem de sensibile care preferă pasiunea și mișcările încete, dar sigure.

2. Penetrarea + stimularea concomitentă
Forma ideală pentru orice femeie este ca în timpul actului sexual normal, bărbatul să nu uite de plăcerea pe care i-o poate oferi femeii prin atingerile suave ale clitorisului.

3. ”Bombardarea”
Pentru femeile care nu sunt sensibile la atingere și sunt înnebunite după partide de amor înflăcărate, se poate recurge la metoda ”bombardării” și anume lovituri consecutive cu palma în zona pubisului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top