Connect with us

Revistateo.ro

Semne ca nu stii sa iti speli parul

Par & Coafuri

Semne ca nu stii sa iti speli parul

Esti sigura ca stii sa iti speli parul? S-ar putea sa o faci intr-un mod gresit. Afla mai jos unde gresesti atunci cand iti tratezi podoaba capilara.

1. Parul tau se electrizeaza imediat dupa dus

Daca parul tau se electrizeaza la atingere sau la factorii de mediu, inseamna ca nu l-ai uscat cum trebuie. Frictiunile ii pot provoca serioase daune si asta din cauza prosopului pe care il folosesti. Alege un prosop moale si nu unul dintr-un material tare. Pentru a evita electrizarea firelor de par, foloseste foehn-ul.

2. Ai parul uleios dupa spalare?

Inseamna ca ai folosit sampon in exces. E recomandat sa te dai inainte cu balsam si apoi cu sampon pentru ca resturile samponului sa nu ramane pe suprafata firelor de par. Samponul in exces formeaza coji la nivelul scalpului.

3. „Nu imi sta nici cum”

Abia ce l-ai uscat si observi ca parul tau nu are nicio forma? Asta inseamna ca nu l-ai uscat cum trebuie. Nu iti usca parul cu foehnul de la varf spre radacina, ci invers.

4. Ai parul uscat?

Inseamna ca apa cu care l-ai spalat a fost prea calda. Parul nu se spala cu apa fierbinte, ci cu apa calduta. Nu este o prostie nici sa iti speli parul cu apa rece.
Daca ai recunoscut toate aceste semne, inseamna ca stii ce e de facut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top