Connect with us

Revistateo.ro

Semne ca te vrea doar ca s-o uite pe fosta

Cuplu

Semne ca te vrea doar ca s-o uite pe fosta

Nu toate relatiile pornesc din dorinta celor doi de a imbatrani impreuna. Iti prezentam cateva semne ca te vrea doar ca sa-l faci sa o uite pe fosta.

Semne ca te vrea doar ca s-o uite pe fosta

Despartirea este dificila pentru amandoi. Multi barbati se pacalesc singuri si spun ca au uitat-o deja pe fosta, insa in numeroase cazuri noile relatii nu au la baza sentimente adevarate.

Iti prezentam comportamentele care ii tradeaza adevaratele sentimente in randurile de mai jos:

1. Pastreaza amintiri cu fosta lui iubita: scrisori, obiecte pe care i le-a facut cadou sau haine pe care le purta.

2. Tine legatura cu prietenii sau rudele fostei iubite. Face asta pentru ca vrea sa afle in continuare informatii despre cea despre care spune ca a uitat-o.

3. Viziteaza locuri in care s-a simtit bine alaturi de fosta. Daca observi ca insista sa mergeti in aceleasi cafenele si iti vorbeste mult despre cum a petrecut timpul cu vechea lui iubire acolo, e timpul sa eviti acele localuri.

4. Face lucruri care ar fi facut-o fericita pe fosta lui iubita. In fiecare relatie, partenerii se muleaza unul dupa celalalt. Daca iubitul tau nu poate renunta la tabieturile pe care le avea in comun cu persoana fata de care a avut sentimente puternice, e mai mult decat evident ca ceva inca il leaga de ea.

5. Nu vorbeste niciodata de un viitor comun, ba chiar evita sa viseze la ce se va intampla maine. Motivul pentru care nu suporta acest subiect este pentru ca traieste in trecut. Iar trecutul lui a fost marcat de acea femeie pe care trebuie s-o uite.

CITESTE SI: GIFS. Semne că te doreste doar pentru SEX

6. Faptul ca vorbeste foarte mult despre cea de care s-a despartit nu e decat bomboana de pe coliva relatiei voastre. Cel mai important intr-o relatie este sa comunicati. Daca observi aceste semne in primele saptamani, rolul tau este acela de a-l face s-o uite pe fosta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top