Connect with us

Revistateo.ro

Semne ca viitorul sot e chiar langa tine

Cuplu

Semne ca viitorul sot e chiar langa tine

Asa cum barbatii se plang deseori de femei, ba ca sunt foarte mofturoase, ba ca ii testeaza mereu, si doamnele au lucruri pe care le reproseaza barbatilor.

In batalia de a arata cine are dreptate si cine are motul mai mare, atat femeile cat si barbatii pierd momente frumoase impreuna. De cele mai multe ori, strabatem mari si tari ca sa ne gasim marea dragoste, insa aproape de fiecare data ajungem la concluzia ca e chiar langa noi.

Poate ca printul tau nu a plecat pe Luna, ci e chiar langa tine. Iata cateva semne ca barbatul cu care te intelegi foarte bine si fata de care ai sentimente placute este chiar viitorul tau sot.

Semne ca viitorul sot e chiar langa tine

1. TE SIMTI TU IN PREZENTA LUI

Barbatul cu care iti place sa iti petreci timpul nu iti impune restrictii, nu vrea sa te schimbe, sa iti arate mereu unde gresesti. O persoana care te iubeste iti va lasa libertatea de care ai nevoie.

2. TOATA TRISTETEA TA DISPARE IN PREZENTA LUI

E ilegal sa fii trista, insa, din cand in cand, mai comitem mici infractiuni in viata. Daca ai observat ca barbatul cu care iesi des te face sa uiti de probleme, inseamna ca el este alesul. Ce poti cere mai mult in afara de persoana care sa te scape de durerile sufletesti cu simpla sa prezenta?

3. AVETI ACEEASI VIZIUNE DESPRE IUBIRE

Vedeti lucrurile in acelasi fel? Coincideti in privinta romantismului, felul in care doua persoane trebuie sa isi petreaca timpul liber si compromisurile pe care trebuie sa le faca? Sunteti suflete pereche, facuti unul pentru celalalt.

4. NU ITI VINE SA IL ATACI. NU VREI SA IL RANESTI

Femeile tind de multe ori sa isi mai atace partenerii pentru a-i testa. Atunci cand isi gasesc cu adevarat dragostea, fac tot posibilul pentru a nu rani, nici macar cu o gluma.

CITESTE SI: 3 lucruri pe care ar fi bine sa le stii inainte de casatorie

5. SE PREOCUPA EXTREM DE MULT PENTRU PROBLEMELE TALE

Chiar daca pe multe dintre ele nu le intelege pentru ca este barbat si nu femeie, incearca non-stop sa te ajute. E cel mai puternic semn ca vrea sa fie cu tine si poate fi viitorul tau sot.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top