Connect with us

Revistateo.ro

Semne de la Univers ca esti pe drumul gresit

Stiri

Semne de la Univers ca esti pe drumul gresit

Nimic nu e intamplator in viata. Cosmosul ne transmite mesaje clipa de clipa. Ne putem da seama ca ne aflam pe drumul gresit luand in calcul anumite semne de la Univers.

Toate faptele noastre sunt incarcate vibrational si, chiar daca nu credem in semnalele Universului despre care vorbesc ezoteristii, mai devreme sau mai tarziu, ne lovim de coincidente bizare pe care cu greu le explicam.

In general, orice semnal care indica faptul ca te afli pe un drum gresit apare pe neasteptate. Este vorba despre acele blocaje emotionale pe care nu le ai in mod normal. De asemenea, frecventa de vibratie joasa, sentimentele contradictorii si gandurile pesimiste sunt alte avertismente pe care le primim de la Univers.

Cele mai puternice semne ca trebuie sa iti schimbi traseul

Conform ezoterismului, corpurile noastre sunt formate din energie vibrationala net inferioara energiei sufletelor. Iata cele mai importante semne de la Univers ca te afli in directia gresita:

Semne ca esti vizitat de ingerul tau pazitor

4 argumente ca esti conectat la energiile universale

1. Ramai blocat cand trebuie sa tii un discurs pentru care te-ai pregatit temeinic. Blocajele in vorbire, barierele emotionale care apar brusc, sunt cele mai evidente semne ale alegerilor incorecte pe care le facem.

2. Simti ca cineva iti poarta pica. Atunci cand esti criticat des de ceilalti, desi esti ferm convins ca tot ce faci este bine, ar trebui sa reevaluezi situatia. Ingerii pazitori trimit o serie de astfel de avertizari, mai ales atunci cand ne implicam in proiecte importante, decisive pentru viata noastra.

3. Ai parte de cheltuieli neprevazute. Daca nu ajungi cu banii la zi si, oricat de mult ai economisi, te lovesti de cheltuieli noi, pe care nu aveai cum sa le prevezi, este clar ca trebuie sa iti schimbi locul de munca sau atitudinea la serviciu.

4. Ai dureri de cap si te ranesti mereu. Accidentarile de orice tip (mai ales atunci cand trebuie sa duci la capat o actiune sau te indrepti spre un loc), trebuie privite ca atentionari in legatura cu traseul ales in viata.

5. Te simti nelinistit, desi toate lucrurile par in ordine. Aici functioneaza o lege straveche, si anume: inainte de fiecare furtuna se asterne o liniste de mormant.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top