Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Semnele care arata ca esti o persoana inteligenta. Primul este surprinzator

Daca ti-ai facut mereu procese de constiinta pentru ca inca din copilarie ai fost dezordonat si nici acum nu te-ai ”tratat”, ei bine acest lucru dovedeste ca esti o persoana inteligenta, iar inteligenta ta este iesita din comun.

Ai primit numeroase critici din partea parintilor si a prietenilor ca vorbesti cam urat si ca adormi cam tarziu.

Ei bine, potrivit expertilor, acestea sunt semne ca esti o persoana inteligenta.

1. Oamenii inteligenti uneori folosesc un limbaj mai dur. Multe persoane cred ca un asemeena vocabular exista numai la persoanele care nu au un nivel de educatie prea ridicat. Ei bine, in realitate, cei care nu vorbesc cateodata urat au un vocabular limitat.

Intr-un experiment realizat in Statele Unite ale Americii, mai multe persoane au fost provocate sa spuna cat mai multe injuraturi pe care le cunosc. Cei care au stiut cele mai multe injuraturi aveau cel mai mare coeficient de inteligenta dintre toti cei chestionati.

Oricum, oamenii inteligenti stiu sa foloseasca aceste cuvinte numai atunci cand este o situatie care sa ceara acest lucru.

2. Multi oameni inteligenti obisnuiesc sa stea pana tarziu in noapte. Fie ca citesc, se uita la filme sau joaca niste jocuri complicate, oamenii inteligenti tind sa se duca la somn tarziu.

Cand nu e bine sa te casatoresti. Datele care seamana divort

3. Dezordinea este un cuvant de ordine pentru persoanele inteligente, care reusesc sa aiba o ordine in propria lor dezordine. Acestia sunt implicati mai mult in lucrurile care cu adevarat merita si nu se impiedica de o scama de pe jos.

Ei bine, tot ei pot face curatenie in timp record si fara sa se chinuie prea mult. Psihologii sustin ca un mediu dezordonat este perfect pentru a stimula creativitatea si pentru a realiza un proiect.

De asemenea, studiile arata ca persoanele care scriu cu mana stanga au o gandire mai pragmatica si gasesc mai repede solutii la probleme. In plus, se spune ca ar fi mai orientati spre logica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top