Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Semnele pe care ti le arata in fiecare moment ingerul tau pazitor

Ingerul pazitor ne trimite semnale in fiecare moment. De multe dintre acestea nu ne dam seama si le ignoram, in loc sa fim atenti la mesajul pe care acesta doreste sa ni-l transmita.

Ingerul pazitor este cunoscut in literatura de specialitate sau in esoterism si ca Sinele Superior sau Eul Superior. Acesta ne indica directia corecta a evolutiei si ne ghideaza in momentele in care ne simtim descumpaniti. Iata cum esti contactat de Sinele Superior in fiecare moment al zilei:

1. SEMNELE DE SINCRONICITATE

Acele coincidente care va uimesc atat de tare sau literele ori numerele care va apar mereu in cale vor sa indice ceva anume. Numarul de care va loviti mereu sau numele de care nu mai scapati (poate fi chiar si o expresie sau un simplu cuvant) poate reprezenta un avertisment sau poate fi un semn ca sunteti pe drumul cel bun in ceea ce faceti.

CITESTE SI: AFLA CARE ESTE INGERUL TAU PAZITOR

CITESTE SI: COPACUL CU ICOANE CARE A INNEBUNIT ROMANIA! CE MINUNI SE PRODUC ACOLO

2. SEMNELE DE INTUITIE

Exista situatii in care sunteti ferm convinsi cum se va intampla un lucru fara sa il fi trait deja? Asta inseamna ca aveti intuitie. Intuitia este data intotdeauna de Eul Superior. In momentul in care mintea nu asculta de intuitie are loc infrangerea propriului suflet. Daca simtiti ceva profund, puternic si inexplicabil, daca va apuca panica si toate angoasele inainte de a se intampla ceva, luati in serios aceste semnale.

CITESTE SI: RUGACIUNEA ROSTITA DE ARSENIE BOCA IN FIECARE DIMINEATA

CITESTE SI: Minunile Icoanei de la Mănăstirea Agapia, un loc învăluit de credință și mister

3. SEMNELE CHEMARII

Exista o alta categorie de semne care prevad chemarea sau fac trimitere la pasiunea ta. Momentele in care te simti trist desi ai tot ce iti trebuie realizezi ca iti lipseste de fapt ceva. Toti oamenii au sansa de a incerca, fie si daca e vorba despre lucruri total diferite, care nu se leaga intre ele. Daca inca nu ti-ai gasit vocatia si simti ca trebuie sa mai dai o incercare, fa-o! Indeplineste-ti toate visurile sau macar lupta pentru a fi cat mai aproape de realizarea lor.

Sursa foto: globallightminds.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top