Connect with us

Revistateo.ro

Semnificatia orei 13

Stil de viata

Semnificatia orei 13

Care este semnificatia orei 13? Multe persoane, inca din rastimpuri, s-au temut de acest numar. Numarul 13 este considerat malefic, iar in anumite tari oamenii evita sa il pronunte.

Unele cladiri din America, de pilda, nu au etajul 13. Pe de alta parte, in tari asiatice precum Nepal, Japonia si Cambodgia, 13 este asociat cu norocul.

Ce inseamna daca te uiti la ceas la ora 13 fix

Exista o serie de superstitii legate de numere. Ora la care te uiti la ceas, mai ales daca e fix, iti dezvaluie o informatie de care trebuie sa tii cont. De pilda, se spune ca daca te uiti la ceas la aceasta ora cineva se gandeste la tine in acel sens. O persoana de sex opus te doreste, insa ii este frica sa ti-o spuna. Daca esti femeie, se gandeste la tine un brunet, iar daca esti barbat, se gandeste la tine o blonda.

Persoanele casatorite care se uita la ceas la 13 fix e posibil sa fie inselate. 13 este format din 1 si 3. 1 semnifica intregul, iar 3 este cifra care creeaza cele mai multe probleme cuplurilor. Cifra perfecta in iubire este 2. Atunci cand apare o persoana in plus, vorbim deja despre un triunghi amoros.

Ce inseamna daca te-ai nascut la ora 13

Persoanele care s-au nascut la miezul zilei, in special la ora 13, au un orgoliu nemasurat. Nu are rabdare in a obtine lucruri si se entuziasmeaza foarte repede, fapt pentru care este dezamagit la fel de usor.

Cei nascuti la ora 13 obtin succese mai degraba pe seama norocului, caci cu munca sunt cam certati. Le place sa fie mereu adulati, sa li se aduca ofrande. In dragoste, aceste persoane sunt destul de patimase si extrem de geloase. Se pot casatori si pot divorta de mai multe ori.

Alte superstitii legate de numarul 13

Cei nascuti intr-o zi de 13 a lunii au parte de mult noroc in viata. Daca s-au nascut intr-o zi de 13 la ora 13, norocul lor este dublu.

Despre caracteristicile negative ale numarului 13 s-a vorbit dintotdeauna. In vremurile de mult apuse, nordicii se fereau sa cheme la o masa 13 persoane. Conform mitologiei nordice, la un banchet al zeilor s-au asezat 12 persoane. Cand a venit al 13-lea zeu, neinvitat, s-a iscat un mare conflict.

Multi crestini cred ca Iisus a fost rastignit intr-o zi de vineri, 13. Si conflictul dintre Cain si Abel poarta amprenta acestui numar.Apollo 13 a fost singura misiune ratata pe Luna. Cuiburile vrajitoarelor din Evul Mediu a fost format din 13 femei. Se spune ca persoana care are numele format din 13 litere are in destin un Diavol.

CITESTE SI: Ce spune ora nasterii despre tine, in raport cu ceilalti

Tu stii ce spune ora nasterii despre tine? Daca nu ai aflat inca, iti spunem ca fiecare persoana are un drum predestinat. Ora nasterii scoate la iveala inclusiv felul in care te percep cei din jur.

Ce spune ora nasterii despre tine in raport cu ceilalti

Daca te-ai nascut intre orele:

00 si 02: Te faci usor placut in fata celorlalti. Oameni te vad destul de curajos. Ai mereu o vorba buna sa le spui celorlalti si iti faci prieteni cu usurinta.

02 si 04: Inspiri putina teama din cauza agitatiei. Esti mereu preocupat de ce se va intampla, de ce trebuie sa faci. Lipsa de incredere in fortele proprii se vede de la o posta.

04 si 06: Cei din jur iti vor atrage intotdeauna atentia ca te gandesti foarte mult la ei si prea putin la tine. In aceasta viata, trebuie sa inveti sa fii mai mult pentru tine.

06 si 08: Daca te intalneste vreun profesor de actorie, te ia cu siguranta la repetitii. Ai calitati artistice de invidiat.

08 si 10: Lumea nu stie cum sa te abordeze. Ba esti incruntat, ba esti extrem de sensibil. Iti e greu sa vorbesti despre trairile tale.

10 si 12: Ii atragi ca un magnet pe cei din jur. Oamenii apreciaza la tine umorul si buna ta dispozitie in orice context te-ai afla.

12 si 16: Oamenii se pot astepta la orice de la tine. Esti un spirit aventurier si ii tragi si pe ceilalti in povestile tale pline de farmec.

16 si 18: Cei care vor sa rezolve urgent o situatie trebuie sa apeleze la tine. Oamenii te percep drept o persoana de incredere. Stii sa pastrezi orice secret.

18 si 20: Ai un dar special primit la nastere. Simti trairile altora, iar celor dragi le este teama sa te minta. Efectiv, nu pot sa te minta. Le ghicesti gandurile.

20 si 22: Cand vine vorba de munca, tu esti omul ideal. Respecti fiecare angajament si stii sa faci fata situatiilor stresante. Crizele sunt facute pentru oameni ca tine.

22 si 00: Smulgi zambete si reusesti sa indulcesti orice situatie. Oamenii apeleaza la tine de fiecare data cand vor sa iasa dintr-o pasa proasta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top