Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Sex calitativ sau sex cantitativ? Ce alege fiecare zodie

Cand vine vorba de sex, foarte multi se gandesc la placere din doua puncte de vedere: cel calitativ si cel cantitativ. Afla daca te afli printre zodiile care pun pret pe calitatea actului sexual.

BERBEC: 77% SEX CANTITATIV

Pentru nativul Berbec, sexul este o necesitate si trebuie hranita indiferent de calitatea actului sexual in sine. Acesta este atent la detalii si isi satisface pofta aproape intr-un mod robotic.

TAUR: 65% SEX CALITATIV

Nativul Taur nu face sex oricand, oriunde si mai ales cu oricine, indiferent cat de mult al tropai hormonii. Acesta pune la punct fiecare aspect legat de ceea ce se petrece in dormitor si este foarte atent cu partenerul. Sexul calitativ pentru Taur inseamna atingeri suave, muzica buna si asternuturi matasoase.

GEMENI: 54% SEX CALITATIV

Geamanul penduleaza intre sexul cantitativ si cel calitativ. Acest semn zodiacal face alegeri in functie de starea sa emotionala. Atunci cand este in al noualea cer, urmareste doar sa isi indeplineasca nevoile sexuale iar atunci cand este deprimat se uita foarte atent cu cine face dragoste, exact invers fata de majoritatea oamenilor.

ACESTEA SUNT ZODIILE CU SUFLETUL DE DIAMANT. VEZI DACA TE AFLI PRINTRE ELE!
RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege un instrument muzical din imagine si vezi cum iti canta sufletul!

RAC: 60% SEX CALITATIV

Atat femeile cat si barbatii nascuti in zodia Rac nu concep sub nicio forma sexul la voia intamplarii. Pentru ei este vorba despre o intreaga taina a erotismului.

LEU: 53% SEX CANTITATIV

Leul face cum face si ajunge mereu in dormitor cu cineva de care se sperie a doua zi, cand se trezeste. La betie, aceasta zodie poate fi luata de val atat de tare incat a doua zi va avea remuscari uriase.

FECIOARA: 52% SEX CANTITATIV

Fecioara merge pe principiul „Orice experienta noua e binevenita”. Sexul pentru Fecioara poate reprezenta o lectie de viata. Dupa fiecare partida de amor, acest nativ mai invata cate ceva despre oameni si cotloanele ascunse din creierul lor.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top