Connect with us

Revistateo.ro

Sex explicit intr-un manual de clasa a IV-a. Educatia sexuala in scoli, prea devreme la aceasta varsta?

Stiri

Sex explicit intr-un manual de clasa a IV-a. Educatia sexuala in scoli, prea devreme la aceasta varsta?

Dezbaterea despre educatia sexuala in scoli nu s-a incheiat, desi cei mai multi dintre romani s-au aratat interesati de acest subiect.

Copiii trebuie sa se familiarizeze cu teme considerate tabu, insa, exista doua intrebari la care trebuie sa raspundem inainte de perdarea orelor de educatie sexuala la clasa: cum le spunem copiilor despre sex si care este varsta ideala pentru asa ceva.

Recent, a aparut pe Internet un text preluat dintr-un manual de clasa a IV-a, unde li se explica elevilor cum se face dragoste: „Cand un barbat si o femeie fac dragoste, ei se saruta, se mangaie, se imbratiseaza. Penisul barbatului se alungeste, devine dur si se ridica.

A fost adoptat Statutul Elevului, pentru prima oara in Romania

Din sase copii, unul singur NU a abandonat scoala

El poate astfel sa patrunda in interiorul sexului femeii, in vagin. Este momentul marii placeri pentru barbat si pentru femeie. Cand placerea devine foarte puternica, sperma tasneste in vaginul femeii, cu milioanele ei de spermatozoizi”.

Sex explicit intr-un manual de clasa a IV-a. Educatia sexuala in scoli, prea devreme la aceasta varsta-1

Ce spune psihologul despre educatia sexuala in scoli. Varsta ideala la care se poate preda materia

„Educatia strict sexuala ar trebuie sa se predea abia in liceu. Despre organe sexuale li se poate povesti fetelor din clasa a IV-a pentru ca intervin o serie de structuri hormonale, trebuie sa fie pregatite pentru ciclul menstrual, la fel si baietilor, care sufera si ei schimbari hormonale, dar se petrec diferit. Abia in liceu trebuie sa se preda educatia sexuala. Insa, eu i-as spune iubire intre cele doua sexe.

Despre iubire trebuie sa se vorbeasca. Este socant acest text. Pai, ce? In clasa a IV-a fetele si baietii fac dragoste? Sexul nu e un sport, e o manifestare fireasca de armonizare cu sexul opus”, ne-a declarat psihologul Georgeta Ghinea.

Sursa foto: superioraction.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top