Connect with us

Revistateo.ro

SF. Viitorul iPhone, cu RAZE LASER ca în filme

Inedit

SF. Viitorul iPhone, cu RAZE LASER ca în filme

Tehnologia evoluează de la o zi la altă sau uneori chiar de la o secundă la alta. Dacă până acum ai văzut filme în care super-eroii folosesc lasere pentru a tăia metale sau a pătrunde în lumi prin fascicule de lumină, nu te speria, nu se ajunge chiar atât de departe. Și, totuși, site-urile britanice anunță că Apple lucrează la un iPhone cu raze laser care vor putea fi folosite pentru a scana locuri și a face ulterior o hartă.

Noul iPhone va avea instalat un dispozitiv laser împreună cu senzori de mișcare și care va putea genera o hartă oriunde va fi mișcat. Razele laser ale viitoarelor telefoane de la Apple vor putea oferi informații esențiale despre suprafețele obiectelor sau lumina detectată. Aceste raze laser vor măsura distanțe și vor avea capacitatea de a crea hărți 3D!

TOTUL DESPRE VIITORUL IPHONE 7

Acest lucru va ușura munca proiectanților care au bătăi de cap cu cartografierea tridimensională a unor clădiri uriașe și sofisticate. Apple a depus pentru acest nou telefon o cerere de brevet la Oficiul American de Invenții și Mărci. Viitorul iPhone va putea fi astfel conectat și la o imprimantă 3D, putând copia obiectul preferat al utilizatorului Apple și replicat în hârtie sau plastic.

Nu ar fi mare mirare să ne trezim cu vreo nouă idee ingenioasă a celor de la Apple și nu peste mult timp să putem proiecta imagini virtuale sau holograme cu ajutorul telefoanelor mobile. Cert este că… tehnologia viitorului este deja aici! Enjoy it!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top