Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Sfasietor! O viitoare mireasa are o singura dorinta de la prietenii sai. Nu isi doreste cadouri, ci…

Ziua nuntii este un moment pe care fiecare fata si femeie o asteapta cu nerabdare.

Toate se gandesc la cum ar vrea sa fie rochia de mireasa, buchetul, aranjamentele si restaurantele, iar Emma, in varsta de 31 de ani este o viitoare mireasa cu o poveste impresionanta.

Aceasta a implinit 31 de ani si asteapta cu nerabdare sa devina sotia lui Matt Leeks, logodnicul care ii este alturi de ani de zile.

Atunci cand a venit vorba despre lista de cadouri pe care mirii o fac pentru ca invitatii sa aleaga cadoul potrivit la nunta, Emma si Matt i-au rugat un singur lucru pe cei care vor participa la ceremonie si la petrecere.

Pentru ca sufera de o forma rara de cancer ovarian, Emma Houlston i-a rugat pe prietenii sai sa ii dea bani pentru un tratament care i-ar putea salva viata.

Boala sa este extrem de agresiva si inoperabila, insa cu 114000 de lire, ar putea beneficia de un tratament experimental si care i-ar putea salva viata.

 

Sfasietor! O viitoare mireasa are o singura dorinta de la prietenii sai. Nu isi doreste cadouri, ci…

”Am incercat mai multe tratamente, insa am ramas fara optiuni. Ultima speranta pentru mine este imunoterapia, un tratament considerat miraculos”, le-a spus Emma prietenilor pe pagina in care prietenii pot dona.

”Cealalta optiune este sa renunt si sa mor, insa sunt hotarata sa gasesc o solutie si sa raman in viata”, a mai scris ea.

In anul 2014, Emma a descoperit ca este foarte umflata si a fost diagnnosticata cu o forma rara de cancer ovarian, iar medicii din Marea Britanie cred ca este singura persoana care o are in Regatul Unit.

”Oamenii s-au intrebat ce ne-am dori ca si cadou. Nu aveam neovie de nimic, in afara de bani pentru tratament. Banii sunt pentru mine cei care fac diferenta intre viata si moarte”.

Desi in anul 2015 a fost operata cu succes, dupa ce medicii i-au descoperit o tumoare de marimea unui grapefruit, boala a revenit iar acum, fara ajutorul celor dragi, aceasta poate sa moara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top