Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 1 – 7 octombrie 2018 pentru fiecare zodie

Sfatul săptămânii 1 – 7 octombrie 2018. Citește sfatul săptămânal și află care sunt provocările pentru tine în aceste zile. Care sunt răsfățații zodiacului în prima săptămână a lunii și cine începe luna cu stângul.

Sfatul săptămânii 1 – 7 octombrie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Ar fi bine să nu refuzi lucrurile care ți se pun pe tavă, deoarece s-ar putea să nu te mai întâlnești prea curând cu ele. Fii atent la tot pasul la mesajele pe care ceilalți ți le transmit. Zile norocoase: luni și joi.

TAUR: Nu mai pleca urechea la cuvintele celor din jurul tău, pentru că o să ai numai de pierdut. Ascultă-ți instinctul când trebuie să iei decizii importante zilele acestea. Zile norocoase: joi și sâmbătă.

GEMENI: Ai nevoie să ai mai multă grijă de tine în aceste zile, așa că pune orice altceva pe planul al doilea. Nu se termină lumea fără tine în mijlocul acțiunii, fă un pas înapoi, spre binele tău. Zile norocoase: marți și joi.

RAC: Persoane la care nu te aștepți vor să te pună la încercare zilele acestea, așa că s-ar putea să fii pus în încurcătură. Nu te lăsa afectat de această situație. Zile norocoase: miercuri și duminică.

LEU: Ai astrele de partea ta în aceste zile, așa că nu o da în bară. Fii mai serios la locul de muncă, dar și în afara lui, pentru că nu știi de unde poate sări iepurele. Zile norocoase: luni și joi.

FECIOARĂ: Nu te descuraja și încearcă să termini fiecare lucru pe care l-ai început. Vei vedea că vei fi foarte mândru că nu te-ai dat bătut în momente dificile pentru tine. Zile norocoase: marți și miercuri.

BALANȚĂ: Nu arunca în aceste zile cu banii pe lucruri de care nu ai neapărată nevoie, fii mai cumpătat și păstrează-i pentru zile negre. Îți vor prinde bine în curând. Zile norocoase: joi și vineri.

SCORPION: Cere sfatul persoanelor apropiate dacă ai de luat niște decizii foarte importante. S-ar putea ca primul impuls să te facă să alegi greșit. Zile norocoase: vineri și duminică.

SĂGETĂTOR: Chiar dacă ai astrele de partea ta în aceste zile, fii precaut și nu te încrede chiar în tot ce auzi în jurul tău, ca să nu fii dezamăgit. Bucură-te de lucrurile pe care le primești. Zile norocoase: sâmbătă și duminică.

CAPRICORN: Ești implicat în prea multe lucruri și s-ar putea să dai greș în toate dacă nu te organizezi mai bine. Data viitoare, stabilește-ți mai bine prioritățile. Zile norocoase: joi și duminică.

VĂRSĂTOR: Descoperi oameni și locuri care te fac fericit, iar pentru moment ar trebui să te bucuri de aceste momente care trec foarte ușor pe lângă tine. Zile norocoase: marți și joi.

PEȘTI: Evită discuțiile cu superiorii, dar și cu persoana iubită, pentru că vei auzi o mulțime de reproșuri care nu îți vor prinde bine. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top