Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul saptamanii 10-16 aprilie 2017 pentru fiecare zodie

Horoscop saptamanal

Sfatul saptamanii 10-16 aprilie 2017 pentru fiecare zodie

Citeste sfatul saptamanii 10-16 aprilie 2017 si vezi ce te indeamna astrele sa faci. Afla care sunt principalele provocari pentru zodia ta.

Sfatul saptamanii 10-16 aprilie 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – Trebuie sa dovedesti ca nu actionezi cu ranchiuna. Saptamana aceasta va fi una decisiva pentru tine din punct de vedere profesional.

TAUR – Cu Mercur retrograd in semnul tau zodiacal iei la cunostinta o serie de lucruri despre oamenii pe care aveai senzatia ca ii stii foarte bine.

GEMENI – Nu e o saptamana tocmai placuta pentru tine. E bine sa iti aduni fortele si sa iti impui sa rezisti indiferent de ce intorsura vor lua lucrurile.

RAC – Devii mai sensibil si asta poate fi deranjant pentru cei care vor sa te vada vesel, cu zambetul pe buze. Deschide-te si exprima-ti emotiile fara temeri.

CITESTE SI: Previziuni karmice 10-16 aprilie 2017

CITESTE SI: Horoscop Minerva saptamana 9 – 15 aprilie 2017

LEU – Nu are ce sa mearga prost saptamana asta. Primesti incurajari din toate partile si e bine sa profiti de noul tau statut.

FECIOARA – Lasa deoparte criticile oricat de tentat esti sa arati ca ai dreptate. Uneori e bine sa lasi in voia sortii pedepsele pe care le merita cei rai.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top