Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 10 - 16 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 10 – 16 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

Sfatul săptămânii 10 – 16 septembrie 2018 pentru zodia ta. Este o perioadă destul de dificilă din punct de vedere profesional pentru majoritatea semnelor zodiacale. Află ce te îndeamnă astrele să faci!

Sfatul săptămânii 10 – 16 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Nu judeca o carte după coperta ei, ci după conținut. Același lucru este valabil și în cazul oamenilor. Înceacă să îi cunoști fără să îi judeci dinainte. Zile norocoase: miercuri și vineri.

TAUR: Apar tot felul de obstacole din punct de vedere financiar și vei fi nevoit să mergi înainte cu orice risc. Zile norocoase: luni, marți și duminică.

GEMENI: Ai de luat o serie de decizii grele, iar aceste hotărâri îi vor afecta pe cei din jur. Zile norocoase: marți, miercuri și joi.

RAC: Te confrunți cu tot felul de prejudecăți din partea celorlalți. E timpul să îți susții opiniile cu mai multă vehemență. Zile norocoase: marți și joi.

CITESTE SI: Previziuni karmice 10 – 16 septembrie 2018. Săptămâna revoltelor pentru 2 zodii

Horoscop săptămânal 10 – 16 septembrie 2018 Integral pentru fiecare zodie

LEU: Iubirea este cel mai înâlțător sentiment, cel care îți dă aripi. Iubește fără griji. Zile norocoase: luni, miercuri și sâmbătă.

FECIOARĂ: Nu te frământa pentru problemele pentru care nu găsești soluții zilele acestea. Încearcă să îți păstrezi calmul și optimismul. Zile norocoase: vineri, sâmbătă și duminică.

BALANȚĂ: La tine este cheia rezolvării unor chestiuni de ordine financiară. Tu ai soluția la mai multe probleme. Zile norocoase: marți, miercuri și duminică.

SCORPION: Găsești tot felul de portițe prin care poți fenta soarta, dar nu uita că roata se întoarce. Zile norocoase: marți, joi și vineri.

SĂGETĂTOR: Rupe-te de trecut și păstrează acea notă de optimism care te caracterizează. Zile norocoase: marți și duminică.

CAPRICORN: Nu ai idee ce ai de făcut pentru redresarea profesională și te confrunți cu o serie de nemulțumiri care vin brusc din toate părțile. Ai grijă ce decizii iei. Zile norocoase: marți și vineri.

VĂRSĂTOR: Visează, dar ai grijă până unde îți întinzi iluziile. A venit timpul pentru acțiune. Zile norocoase: luni, joi și sâmbătă.

PEȘTI: Intri în buclcuc fără să vrei și asta te cam debusolează. Este momentul să schimbi foaia. Zile norocoase: vineri și duminică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top