Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 12 – 18 martie 2018. 3 zodii au parte de examene grele

Citește sfatul săptămânii 12 – 18 martie 2018 și află ce trebuie să faci în această perioadă, de ce trebuie să ții cont.

Sfatul săptămânii 12 – 18 martie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC: Trebuie să treci niște teste dure ale vieții, niște examene care te vor face să vezi cu totul altfel. Zile norocoase: marți și joi.

TAUR: Nu te frământa pentru lucrurile care nu depind de tine. La locul de muncă apar de obicei tot felul de situații complicate. Zile norocoase: miercuri și joi.

GEMENI: Lasă nervii și agitația deoparte și concentrează-te pe mesajele care ți se transmit, nu pe ce îți imaginezi tu că gândesc ceilalți. Zile norocoase: sâmbătă și duminică.

RAC: Ai nevoie de o pauză, de un timp de gândire înainte să iei anumite decizii vitale. Zile norocoase: miercuri și sâmbătă.

LEU: E o săptămână benefică în mare parte, dar tot trebuie să muncești mult. Zile norocoase: joi, vineri și duminică.

FECIOARĂ: E o săptămână destul de grea din toate punctele de vedere. Adună-te și dă tot ce e mai bun din tine. Zile norocoase: joi și vineri.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 12 – 18 martie 2018. Săptămână grea pentru zodiile de pământ

BALANȚĂ: Ai parte de zile în care iese la iveală samariteanul din tine. Ajută cât poți și fă-o din inimă. Zile norocoase: sâmbătă și duminică.

SCORPION: Lucrurile pot lua întorsături neașteptate. Ești pus în fața unor examene-capcană, așa că ai grijă. Zile norocoase: vineri și duminică.

SĂGETĂTOR: Și tu ești pus în fața unor testări destul de complicate, în care trebuie să dai tot ce e mai bun din tine. Zile norocoase: miercuri și joi.

CAPRICORN: Trebuie să faci tot posibilul să te dezmeticești de anumite obiceiuri, să lași la o parte trufia. Zile norocoase: miercuri și sâmbătă.

VĂRSĂTOR: Te trec fiorii când realizezi câte greșeli ai făcut până acum din punct de vedere profesional. Fă o schimbare. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

PEȘTI: Totul trebuie să se schimbe în viața ta dacă vrei să ai rezultatele scontate. Zile norocoase: joi și sâmbătă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top