Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 15 – 21 octombrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul săptămânii 15 – 21 octombrie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul săptămânii 15 – 21 octombrie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Ai nevoie de mai multă înțelepciune în abordarea unor probleme complexe. Trebuie să fii destul de inventiv zilele astea. Zile norocoase: marți, miercuri și joi.

TAUR: Du la bun sfârșit toate proiectele începute cu mult entuziasm. E nevoie de multă muncă. Zile norocoase: miercuri, joi și vineri.

GEMENI: Petrece mai mult timp cu persoanele din jur, cu cei dragi ție. Ai mare grijă cum te adresezi celorlalți. Zile norocoase: sâmbătă și duminică.

RAC: Pune osul la treabă și ai mare grijă la ce îți spun cei din jur. Nu ridica tonul. Zile norocoase: joi și vineri.

LEU: Respiră adânc și spune ce ai pe suflet. Este indicat să faci o alegere importantă în perioada care urmează. Zile norocoase: miercuri și vineri.

FECIOARĂ: Suporți prea multe critici și poate că săptămâna aceasta este benefică pentru a te impune un pic mai mult. Zile norocoase: marți, miercuri și sâmbătă.

BALANȚĂ: Regretele tale sunt foarte multe, dar poate că este cazul să privești către viitor mai mult ca oricând. Zile norocoase: luni, miercuri și joi.

SCORPION: Nimic nu se compară cu momentele petrecute alături de cei dragi. Este cazul să fii alături de ei mai mult timp. Zile norocoase: luni, miercuri și joi.

SĂGETĂTOR: Timpul trece în favoarea ta. Trebuie doar să aștepți, doar să privești spre viitor cu încredere. Zile norocoase: luni, marți și vineri.

CAPRICORN: Te-ai rupt de o realitate dăunătoare, dar acum riști să intri într-un alt cerc vicios. Zile norocoase: joi și duminică.

VĂRSĂTOR: Trebuie să petreci mai mult timp cu tine însuți. Trebuie să fii mai pregătit pentru un nou drum în viață. Zile norocoase: miercuri și vineri.

PEȘTI: Te întreci cam mult cu gluma și asta te poate duce într-o zonă neplăcută. Zile norocoase: miercuri, joi și sâmbătă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top