Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 16 - 22 iulie 2018. Zodiile care primesc vești din străinătate

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 16 – 22 iulie 2018. Zodiile care primesc vești din străinătate

Comunicarea cu străinătatea devine mai fluentă, mai coerentă, plină de certitudini pentru nativii care au rudele și prietenii acolo. Citește sfatul săptămânii pentru zodia ta.

Sfatul săptămânii 16 – 22 iulie 2018

BERBEC: Cheltuielile se fac cu cap în această perioadă. Nu te aventura în proiecte financiare despre care nu ai mare habar. Zile favorabile: miercuri și sâmbătă.

TAUR: Te ferești să vezi adevărul situației de la locul de muncă, una de criză care dăinuie de ceva vreme. Săptămâna asta e timpul să pui punctul pe i. Zile bune: joi și duminică.

GEMENI: Nu te uita în trecut. Încearcă să schimbi prezentul cu resursele de care dispui acum. Zile bune: miercuri și sâmbătă.

RAC: Rău cu rău, dar mai rău fără rău, nu-i așa? Este timpul să faci niște schimbări pe plan sentimental. Zile bune: vineri și sâmbătă.

LEU: Primești niște vești de peste mări și țări, vești de care depinde viitorul tău financiar. Zile bune: miercuri și joi.

CITESTE SI: Previziuni karmice 16 – 22 iulie 2018. Lecții de viață pentru zodii

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Integral

FECIOARĂ: Diplomația poate salva criza emoțională în care te-ai afundat de la o vreme. Este momentul să fii ca un mic șerpișor. Zile bune: miercuri, vineri și sâmbătă.

BALANȚĂ: Trebuie să te duci departe pentru a afla un adevăr de care depinde situația ta profesională. Primești o ofertă de nerefuzat. Zile bune: marți și joi.

SCORPION: Nimic nu se compară cu visul unei nopți de vară! Caută o destinație și trăiește vacanța așa cum meriți. Zile bune: miercuri și vineri.

SĂGETĂTOR: Rupe-te de discuțiile în contradictoriu din familie și analizează cu maximă atenție tot ce se petrece în jurul tău. Fii obiectiv. Zile bune: marți și vineri.

CAPRICORN: Nu uita că dacă faci o promisiune trebuie să o duci la bun sfârșit. Acea promisiune ține de data asta de o informație care vine din afara țării. Zile bune: sâmbătă și duminică.

VĂRSĂTOR: Visul tău suprem este pe cale să devină realitatea săptămâna asta. Mai ai puțin din luptă! Zile bune: vineri și duminică.

PEȘTI: Știi foarte bine ce trebuie să faci pentru a le închide gura cârcotașilor. Acționează acum! Zile bune: miercuri și vineri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top