Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Sfatul săptămânii 16-22 octombrie 2017. Vin zile grele pentru Gemeni

Penultima săptămână din luna octombrie vine cu o serie de lecții de viață pentru majoritatea zodiilor. Citește sfatul săptămânii 16-22 octombrie 2017!

Sfatul săptămânii 16-22 octombrie: Gemenii au o perioadă grea

BERBEC – Există o vorbă: roata se întoarce oricât de pătrată ar fi. E bine să fii precaut și să nu arunci vorbe care se pot întoarce împotriva ta precum un bumerang.

TAUR – Săptămâna aceasta trebuie să te ocupi ceva mai mult de tine. Fă-ți timp pentru mișcare, pentru distracție. Meriți din plin!

GEMENI – Vin zile destul de dificile. Realizezi unde ai greșit și vrei să iei o decizie importantă, dar nu ai idee pe cine să întrebi, cine să îți dea girul. Liniște-te! Toate vin și toate trec.

RAC – Comunică, exprimă-te liber. E firesc să vrei să te impui, însă nu o face în așa fel încât să îi iriți pe ceilalți.

LEU – Toate grijile tale sunt legate de bani începând cu această perioadă. A trecut vara și, vorba românului, ți-ai trăit traiul, ți-ai mâncat mălaiul. E timpul să economisești.

FECIOARĂ – Ai mare grijă în cine îți pui încrederea. Oamenii profită adesea de bunătatea ta. Nu te lăsa înduplecat de nimeni.

BALANȚĂ – Niște investiții serioase pot apărea la orizont. Concentrează-te pe activități noi, șelfuiește-ți latura artistică. Începe să creezi!

SCORPION – Nu te lăsa doborât de obstacole. E o perioadă mai grea și pentru tine. Trebuie să înveți să nu mai ai încredere în toată lumea, oricât de bine intenționată ar părea.

SĂGETĂTOR – Ești surprins săptămâna aceasta de vorbele dulci ale partenerului de viață. Bucură-te din plin de momentele de tandrețe alături de omul lângă care ai decis să-ți trăiești viața.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 16-22 octombrie 2017

CAPRICORN – Toți vor câte ceva de la tine. Triază cu atenție oamenii și serviciile pe care ți le solicită.

VĂRSĂTOR – Te simți depășit de anumite situații. Simți, efectiv, că nu mai faci față deloc evenimentelor care se rostogolesc în viața ta. Învață tehnici de respirație specifice yoghinilor dacă vrei să te relaxezi.

PEȘTI – Ești în centrul atenției și asta înseamnă responsabilități asumate! Demonstrează-le celor din jur că se înșală în privința ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top