Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 19 – 25 noiembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul săptămânii 19 – 25 noiembrie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul săptămânii 19 – 25 noiembrie 2018:

BERBEC: Ai nevoie de odihnă mai mult ca oricând. Trebuie să te pregătești pentru o perioadă efervescentă a vieții tale. Zile norocoase: miercuri și vineri.

TAUR: Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu cu ceilalți. Arată că ești mai deștept. Zile norocoase: joi și vineri.

GEMENI: Ai locul tău așa că nu te mai gândi foarte mult la consecințe. Trebuie să iei în calcul că ești o persoană de neînlocuit în inimile unora. Zile norocoase: miercuri și duminică.

RAC: Pleci de la tot felul de concepții greșite în privința relației tale cu ceilalți, așa că e bine să faci eforturi în a le înțelege mai bine problemele. Zile norocoase: joi și sâmbătă.

LEU: Nu da cu banul într-o situație atât de serioasă precum cea în care ești implicat profesional. Zile norocoase: joi, vineri și duminică.

FECIOARĂ: Ai nevoie de un nou restart, de parcă nu ai luat-o de la capăt de atâtea ori. De data asta va fi mai bine. Zile norocoase: marți, joi și vineri.

BALANȚĂ: Nu te impacienta dacă unele sarcini nu ies așa cum te-ai fi așteptat. Ai răbdare. Zile norocoase: marți, miercuri și joi.

SCORPION: Caută mai bine în adâncul sufletului tău pentru a afla răspunsurile care îți lipseau. Zile norocoase: joi, vineri și sâmbătă.

SĂGETĂTOR: Nu renunța la visele tale chiar dacă viața vine cu tot felul de intemperii. Zile norocoase: vineri și duminică.

CAPRICORN: Nimic nu se compară cu momentele petrecute alături de cei dragi, așa că acordă o atenție sporită familiei. Zile norocoase: luni, marți și miercuri.

VĂRSĂTOR: Rupe-te de trecut, dar nu o face doar cu vorbele. Zile norocoase: vineri, sâmbătă și duminică.

PEȘTI: Nu te lua la harță cu persoanele vârstnice. O să fii și tu bătrân cândva. Zile norocoase: marți, joi și sâmbătă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top