Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 2 - 8 iulie 2018. Racii, față în față cu realitățile dure ale vieții

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 2 – 8 iulie 2018. Racii, față în față cu realitățile dure ale vieții

Citește sfatul săptămânii 2 – 8 iulie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci în primele 7 zile ale lunii lui Cuptor.

Sfatul săptămânii 2 – 8 iulie 2018

BERBEC: Se simte un val al schimbării, un val al întoarcerii la matcă, la ceea ce ești tu de fapt. Nu e exclus ca săptămâna asta să te revezi cu persoanele dragi din familie. Zile bune: marți, miercuri și duminică.

TAUR: Nimic nu se compară cu perioada aceasta benefică. Trebuie să profiți din plin de fiecare moment, de fiecare oportunitate nouă. Zile bune: miercuri și joi.

GEMENI: Săptămâna asta îți vei da seama cine îți este prieten cu adevărat și cine îți este dușman. Fă o alegere înțeleaptă. Zile bune: sâmbătă și duminică.

RAC: Nu te plânge de atmosfera neplăcută din jurul tău. Acum dai față cu realitatea, iar ea este de multe ori una pe care nu ai cum să o suporți. Zile bune: niciuna.

LEU: Pentru tine luna iulie este în general una benefică. Apar tot soiul de ocazii unice, de schimbări mai ales de natură sentimentală. Zile bune: miercuri și joi.

FECIOARĂ: La tine e pâinea și cuțitul, deci trebuie să te impui. Nu mai lăsa loc de interpretări dacă ești sigur de anumite informații. Zile bune: vineri și sâmbătă.

BALANȚĂ: Reușești să faci față provocărilor în stilul tău, ceea ce e bine. Păstrează puțin din latura ta altruistă chiar și în momente de cumpănă. Zile bune: joi și duminică.

CITESTE SI: Previziuni karmice 2 – 8 iulie 2018. Norii negri se întorc

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

SCORPION: Trăiește cu tot sufletul fiecare moment. Viața este plină de surprize. Trebuie doar să știi să le privești în față. Zile bune: marți, joi și vineri.

SĂGETĂTOR: Nu te duce în locuri primejdioase. Nu risca totul pe o carte. Ai nevoie de răgaz, de înțelepciune. Zile bune: sâmbătă și duminică.

CAPRICORN: Lasă de la tine dacă vezi că interlocutorul sau interlocutorii sunt, vorba aia, bătuți în cap. Zile bune: luni, miercuri și joi.

VĂRSĂTOR: O nouă iubire apare în calea ta, așa că nu da cu piciorul acestei ocazii speciale. Zile bune: vineri și sâmbătă.

PEȘTI: Tinzi să crezi doar anumite persoane din jur fără să ai probe. Dacă vrei să afli adevărul complet despre o temă sensibilă, ar fi bine să iei în calcul toate opiniile. Zile bune: vineri și duminică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top