Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 20 - 26 august 2018. 2 zodii primesc răspunsuri

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 20 – 26 august 2018. 2 zodii primesc răspunsuri

Află din sfatul săptămânii 20 – 26 august care sunt principalele provocări pe care le ai de înfruntat până duminică. De asemenea, află de mai jos și care sunt zilele tale cele mai norocoase în această săptămână.

Sfatul săptămânii 20 – 26 august 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC: E o săptămână în care trebuie să profiți din plin de oportunitățile care ți se oferă. Nu rata nimic și bucură-te de toată atenția care ți se oferă zilele acestea. Dacă pleci în weekend, fii atent la accidentări. Zilele norocoase ale săptămânii sunt miercuri și sâmbătă.

TAUR: Cei dragi îți simt lipsa, așa că profită de fiecare moment liber pentru a-l petrece cu el. Ai nevoie să îți încarci bateriile și cine îți poate oferi toată energia de care ai nevoie dacă nu persoanele iubite? Zilele norocoase ale săptămânii: marți și miercuri.

GEMENI: Ai parte de o săptămână din care vei avea foarte multe lucruri de învățat, îți vei cunoaște limitele și te vei face remarcat. Mare atenție la starea de sănătate, pentru a nu rata niște evenimente din această cauză. Zilele norocoase ale săptămânii: luni și joi.

RAC: Ai parte de multe evenimente care te pun la încercare. Fie că este vorba despre niște examene ori despre niște întâlniri neașteptate, este momentul să dai tot ce e mai bun pentru a te remarca în orice context. Zilele norocoase ale săptămânii: miercuri și sâmbătă.

Citește și: Zodiile norocoase în luna septembrie

LEU: S-a adunat multă tensiune în ultima perioadă și tot ce te poate scoate din această stare poate fi chiar și o zi liberă. Vezi cum îți organizezi programul și încearcă să de detașezi de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Îți va prinde foarte bine. Zilele norocoase ale săptămânii: vineri și duminică.

FECIOARĂ: Niște discuții cu persoana iubită s-ar putea să îți creeze probleme, așa că e nevoie de niște discuții la rece, despre ce este de făcut în continuare. O să găsiți soluții împreună și săptămâna se va încheia cu bine. Zilele norocoase ale săptămânii: marți și sâmbătă.

BALANȚĂ: Gândul la vacanță te-ar putea face ca zilele acestea să nu mai dai randament, iar acest lucru ar putea deveni o problemă la serviciu. Se recomandă multă prudență în discuțiile cu șefii ori cu colegii. Zilele norocoase ale săptămânii: miercuri și joi.

SCORPION: Fii mai temperat în discuțiile cu cei din jur și acceptă că nu ai mereu dreptate în tot ceea ce spui. Nu este o idee bună pentru discuții în contradictoriu. Zilele norocoase ale săptămânii: Luni și miercuri.

SĂGETĂTOR: Anumite lucruri nerezolvate din trecut ți-ar putea cauza unele probleme, așa că încearcă în timpul liber să te ocupi și de aceste lucruri. Zilele norocoase ale săptămânii: miercuri și vineri.

Nativii zodiei Vărsător au o săptămână de vis, de care trebuie să profite

CAPRICORN: Persoana iubită ți-ar putea cere socoteala în legătură cu unele lucruri de care nu te-ai ocupat în ultimele zile. Acceptă criticile, pentru a evita o ceartă majoră. Zilele norocoase ale săptămânii: luni și duminică.

VĂRSĂTOR: Săptămâna aceasta faci descoperiri, cunoști oameni noi și ai ocazia ca să închei unele afaceri avantajoase pentru tine. Profită de toate ofertele care ți se fac. Zilele norocoase ale săptămânii: joi și vineri.

PEȘTI: Îți revii cu banii zilele acestea, iar acest lucru îți aduce liniștea de care ai mare nevoie. Stresul nu este prietenul tău în această perioadă, așa că renunță la orice lucru care te-ar putea supăra. Zilele norocoase ale săptămânii: vineri și duminică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top