Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 22-28 ianuarie 2018. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna care urmează. Există tensiuni în viața amoroasă pentru...

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 22-28 ianuarie 2018. Tensiuni în viața de cuplu pentru aceste 2 ZODII

Luna Plină în Rac, care are loc astăzi, va asigura că simțiți toate trăirile posibile atunci când vine vorba de viața romantică și internă. Din fericire, aceasta este o săptămână dulce în cea mai mare parte – atât timp cât sunteți dispus să fiți vulnerabili și să vă expuneți emoțiile, este posibilă o recompensă.

Miercuri, Venus se va afla într-un unghi perfect față de Neptun, adăugând un potențial de inspirație. Și sexul? O să fie intens și mai satisfăcătoare decât un tort de ciocolată cu 7 straturi. Îi poți mulțumi combinației Marte-Jupiter, sâmbătă, pentru asta!

Sfatul săptămânii 22 – 28 ianuarie 2018 – BERBEC

Marte, planeta voastră dominantă, va face joi o legătură cu Neptunul mistic, aruncând o vrajă la tot filmul. Dacă ești singur, cineva cu adâncimi emoționale ar putea deveni destul de încântat de vibrația ta. Dacă sunteți într-o relație, atunci aceasta va fi o săptămână de experiență literală reală de vise devenite realitate cu partenerul tău. Ce ar putea fi mai bine?

Sfatul săptămânii 22 – 28 ianuarie 2018 – TAUR

Veți avea o dorință mai profundă pentru a explora lucrurile care contează săptămâna aceasta. Venus, planeta voastră dominantă, se va mișca în graficul cu perspective ample despre spații precum spiritualitatea, filozofia și moralitatea.

Sunteți serios să vă asigurați că voi și dragostea voastră sunteți pe aceeași pagină cu privire la aceste zone, și asta va fi clar în aceste zile. Dacă există o despărțire între dvs. și zonele de bază despre care considerați că ar trebui să fiți de acord, atunci ar putea exista o problemă.

Sfatul săptămânii 22 – 28 ianuarie 2018 – GEMENI

Legătura erotică dintre dvs. și partenerul dvs. va apărea săptămâna aceasta – dar nu în modul în care vă puteți gândi. Deși Venus se va deplasa luni în a 8-a Casa a Intimității comune, ea se va prăbuși imediat în Saturn, planeta de limitare și frică. Saturn tocmai s-a mutat în această parte a diagramei săptămâna trecută, provocând o nouă lecție semnificativă în legătură cu orice temeri sau insecurități legate de sex și intimitate.

Cea mai productivă modalitate de a utiliza această conjuncție între Venus și Saturn ar fi să vă deschideți partenerului dvs. despre orice problemă pe care ați putea avea-o în această privință. S-ar putea să fii surprins să afli că nu ai de ce să te temi să-i spui lui sau ei. De fapt, este o problemă care, cu efort conștient, nu numai că poate fi rezolvată, ci poate duce la cea mai completă relație intimă pe care v-ați imaginat-o vreodată.

Sfatul săptămânii 22 – 28 ianuarie 2018 – RAC

Marte, planeta sexului, s-a mutat în sectorul dvs. de dragoste pe 9 decembrie și vă trezește definitiv în acel sector. Marte va fi într-un unghi perfect cu Neptun sâmbătă, făcându-l sigur că fanteziile sexuale romantice sunt ale dumneavoastră. Dacă nu sunteți atașat romantic, este posibil să întâlniți pe cineva cu care simțiți o legătură fizică și spirituală instantanee. Explorați-l!

Dacă vă aflați într-o relație, Venus vă va ajuta să aliniați unele dintre șocurile recente pe care Saturn le-ar fi putut pune în tine și partenerul dvs. săptămâna trecută, când s-a mutat în sectorul dvs. de angajament. Da, încă mai trebuie să faceți ceva, dar cu Venus conectat la Saturn astăzi, este probabil că ambii sunteți dispuși să împărțiți responsabilitatea.

Sfatul săptămânii 22 – 28 ianuarie 2018 – LEU

S-ar putea să aveți o dilemă romantică în această săptămână, care este conectată la mediul dvs. de lucru. Unul dintre colegii tăi ar putea să vă spună că el sau ea are o pasiune asupra ta. Deși veți fi flatat, veți fi și mai în conflict cu ce să faceți în continuare. Încălcați politica de birou în vreun fel? Vor fi bârfe mai reci ca apa? Oare va fi capabil să se ocupe de această problemă dacă ieșiți o dată sau de două ori și apoi se stinge? Atât de multe întrebări, Leu! Din cauza asta, probabil că nu vei face absolut nimic. Ca rezultat, puteți pierde ocazia unei iubiri reale. Cântărește argumentele pro și contra, dar nu te pierde printre ele.

Sfatul săptămânii 22 – 28 ianuarie 2018 – FECIOARĂ

Viața ta amoroasă a devenit o focalizare vitală karmică pentru tine săptămâna trecută, când Saturn s-a mutat în sectorul dvs. de dragoste pentru prima dată în aproape 29 de ani. Lecțiile în dragoste vor lăsa o amprentă asupra inimii voastre pentru anii următori ca urmare a faptului că Saturn vă va învăța de acum până în decembrie 2020.

Planeta iubirii, Venus, se mută în aceeași zonă a diagramei dvs. astăzi, imediat conectându-vă la Saturn. Dacă ești singur, este foarte posibil să te întâlnești cu cineva cu care ai o conexiune de dragoste din trecut. Veți ști asta pentru că vă veți simți bine cu această persoană, ca și cum v-ați fi cunoscut și v-ați iubit înainte. Acum vei avea ocazia să ai dreptate.

Sfatul săptămânii 22 – 28 ianuarie 2018 – BALANȚĂ

Dacă te-ai întâlnit cu cineva pentru o vreme, tu și dragostea ta veți lua o decizie vitală în această săptămână: să vă sincronizați. Cu toate acestea, nu veți ajunge la ele ușor și veți avea multe sesiuni de strategie în care veți dori să planificați totul despre această tranziție.

Nu permiteți planificări care să vă streseze prea mult. Amintiți-vă să sărbătoriți această piatră de hotar foarte importantă în cadrul parteneriatului dvs. Deja trăiești cu dragostea ta? Apoi săptămâna aceasta va fi mai mult despre distribuția plăcută a treburilor din jurul casei tale decât despre dragostea pasională. Este ceea ce este.

Sfatul săptămânii 22 – 28 ianuarie 2018 – SCORPION

Oh, Scorpion, știm cu toții cât de profund ești și cum mintea ta poate merge în cele mai adânci locuri când vine vorba de dragoste și sex. Ești în forță în acest departament, în această săptămână, dar nu îți face probleme. De fapt, se pare că ai parte de o recompensă sexuală și romantică.

Joi, Marte, în prezent în semnul dvs., se va conecta frumos la fermecătorul Neptun, care este acum în sectorul tău adevărat de dragoste. Acest lucru vă poate ajuta să faceți din fantezie sexuală o realitate cu iubitul dvs. Bucurați-vă!

Sfatul săptămânii 22 – 28 ianuarie 2018 – SĂGETĂTOR

Dacă vă aflați într-o relație, ați putea simți un sprijin suplimentar din partea partenerului dvs. O altă posibilitate, totuși, este că vă întrebați dacă cineva cu care vă întâlniți este într-adevăr prezent în planurile tale sau dacă te folosește pentru bani sau alte resurse pe care le poți oferi acestuia sau acesteia.

Veți deveni foarte conștienți de faptul că aceasta este o posibilitate bazată pe acțiunile partenerului săptămâna aceasta. Mare atenție la detalii!

Sfatul săptămânii 22 – 28 ianuarie 2018 – CAPRICORN

Deși Saturn s-a mutat recent în semnul dvs., care vă cere să deveniți serioși în ceea ce privește viața în toate modurile posibile, săptămâna aceasta se va concentra în mod hotărâtor asupra vieții dvs. amoroase. Asta pentru că Venus se va deplasa, de asemenea, la semnul dvs., astăzi, în aceeași zi se aliniază perfect cu Saturn.

Dacă ești singur, acest lucru ar putea aduce o relație semnificativă cu sufletul, și vei face un dans delicat cu această persoană de ceva timp. Dacă vă aflați într-o relație, această conexiune vă poate lăsa să vă simțiți pregătiți pentru cel mai serios angajament posibil împreună: căsnicia.

Sfatul săptămânii 22 – 28 ianuarie 2018 – VĂRSĂTOR

Dacă iubitul tău trece prin orice criză de sănătate, vei fi acolo pentru a-l sprijini pe el sau pe ea. Acest lucru ar putea implica o ședere sau o procedură scurtă de spitalizare, dar va avea ca rezultat și vindecarea.

Deci, nu te răzbuna în optimismul tău – chiar dacă începi să te simți puțin nesigur. Dacă ești singur, este posibil să vorbești cu un consilier sau prieten de încredere despre ceea ce te-a reținut de la a-ți exprima sentimentele. Spre surprinderea ta, un nou coleg de suflet te așteaptă probabil cu brațele deschise. Deschide-ți ochii ca să vezi potențialul!

Sfatul săptămânii 22 – 28 ianuarie 2018 – PEȘTI

S-ar putea să vă simțiți extrem de frustrat și sfâșiat în această săptămână cu privire la posibilitatea de a continua sau nu o relație romantică cu cineva din cercul dvs. social. Este complicat și vei cântări pro și contra neîncetat doar pentru a rezista.

O altă posibilitate este că sunteți în prezent într-o situație de „prieteni cu beneficii” și veți începe să înțelegeți că nu îți satisface inima. De fapt, având o situație amuzantă ocazională vă lasă să vă simțiți mai izolat decât oricând. Ai nevoie de ceva mai mult, ceva cu adâncime. Aveți curajul să o căutați!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top