Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 23 - 29 aprilie 2018. 3 zodii își schimbă stilul de viață

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 23 – 29 aprilie 2018. 3 zodii își schimbă stilul de viață

Sfatul săptămânii 23 – 29 aprilie 2018 pentru fiecare zodie. 3 zodii au parte de surprize uriașe. Li se schimbă viața complet și au numai de câștigat de pe urma acestor transformări.

Fecioarele trebuie să accepte și lucrurile negative

Berbecii au nevoie de mai multă încredere în deciziile pe care trebuie să le ia. Nu au încotro și trebuie să riște. Zile favorabile: joi și vineri.

Taurii au de făcut multe drumuri. Au multe de riscat în această perioadă și ei. Relația cu cei din jur devine ușor tensionată vinerea. Zile favorabile: sâmbătă și duminică.

Gemenii trebuie să fie mai prezenți în cercul lor apropiat, să nu îi mai neglijeze pe oamenii care le-au întins o mână de ajutor. Zile favorabile: sâmbătă și duminică.

Racii trebuie să lase gelozia puerilă undeva în trecut și să fie mai maturi. Nu e bine să se inflameze atât de repede. Zile favorabile: joi și duminică.

Leii au de gând să ajungă departe din punct de vedere profesional, însă nu prea fac mare lucru pentru asta. Sunt nevoiți să muncească ceva mai mult. Zile favorabile: vineri și sâmbătă.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 23 – 29 aprilie 2018. Două zodii află adevăruri dureroase

Horoscop săptămânal Urania 21 – 27 aprilie 2018. Venus intră în Gemeni

Fecioarele trebuie să accepte că unele lucruri nu depind de ele. Dacă vor o schimbare, săptămâna asta e favorabilă. Zile norocoase: vineri și duminică.

Balanțele sunt încurajate să călătorească, să schimbe mediul. Au nevoie de un restart în viață. Zile favorabile: vineri și sâmbătă.

Scorpionii trebuie să apese pedala de accelerație. Au multe lucruri de făcut și prea puțin timp. Zile favorabile: vineri și duminică.

Săgetătorii trebuie să îi încurajeze pe oamenii aflați în necaz să riște pentru binele lor. Sunt psihologii acestei săptămâni. Zile favorabile: joi și duminică.

Capricornii trebuie să reducă ușor din cheltuielile pentru mofturile lor, pentru vicii. Zile favorabile: joi și vineri.

Vărsătorii nu mai au alte lucruri de făcut în afară de așteptare. Trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Zile favorabile: vineri și sâmbătă.

Peștii trebuie să fie mai încrezători, mai energici, mai veseli. Cu tristețe nu vor rezolva nimic. Zile favorabile: sâmbătă și duminică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top