Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 24 - 30 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 24 – 30 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul săptămânii cuprinse între 24 și 30 septembrie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul săptămânii 24 – 30 septembrie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC: Trebuie să socializezi mai mult cu cei din jur, să îi asculți mai mult, să îți deschizi sufletul. Zile norocoase: luni, miercuri și duminică.

TAUR: Alergi după bani în stânga și dreapta fără să ții cont de lucrurile care contează cu adevărat pentru tine. Zile norocoase: marți, joi și vineri.

GEMENI: Respectul se câștigă tot mai greu în ziua de azi și tu ești conștient de asta. Vezi ce decizii iei. Zile norocoase: marți, miercuri și joi.

RAC: Ai de parcurs noi etape destul de dificile, etape care îți vor deschide acele drumuri pe care ai vrut să pășești de atâta timp. Zile norocoase: luni și marți.

LEU: Norocul, dar și ghinionul, ți-l faci cu mâna ta din când în când. Te aventurezi în prea multe acțiuni. Zile norocoase: sâmbătă.

FECIOARĂ: E săptămâna în care trebuie să pui ordine în suflet și în gânduri. Zile norocoase: vineri, sâmbătă și duminică.

BALANȚĂ: Puțini oameni te cunosc cu adevărat. Ai multe oportunități să demonstrezi asta. Zile norocoase: miercuri, vineri și sâmbătă.

SCORPION: Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard! Zile norocoase: miercuri, sâmbătă și duminică.

SĂGETĂTOR: O veste îți poate da peste cap toate planurile. Ești nevoit să iei decizii radicale, chirurgicale. Zile norocoase: joi, vineri și duminică.

CAPRICORN: Talentul tău de disimulator este excepțional. Trebuie să iei în calcul că există persoane care se pot prinde de adevăratele tale intenții. Zile norocoase: miercuri și joi.

VĂRSĂTOR: Nu căuta adevărul în locuri vizibile. Trebuie să investighezi mult. Zile norocoase: luni și joi.

PEȘTI: Tratează-i pe cei din jur cu același respect cu care ți se adresează. Zile norocoase: joi și vineri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top