Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 26 martie – 1 aprilie 2018. Apar probleme în căsnicia unei zodii

Citește sfatul săptămânii pentru perioada cuprinsă între 26 martie și 1 aprilie și află care sunt principalele provocări pentru tine.

Sfatul săptămânii 26 martie – 1 aprilie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Ai nevoie de câteva zile de libertate, de câteva momente doar pentru tine. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

TAUR: Nu te frământa pentru lucrurile care nu contează foarte mult în viața ta. Ai nevoie de concentrare pe ceea ce este cu adevărat important. Zile norocoase: miercuri și joi.

GEMENI: Lasă-te dus de val, simte fiorii iubirii și emoționează-te. E timpul să recunoști că ai fluturi în stomac. Zile norocoase: marți, miercuri și joi.

RAC: Ești pregătit pentru o săptămână grea? În zilele de joi și vineri vei da față cu realități dure la locul de muncă. Zile norocoase: sâmbătă și duminică.

LEU: Dacă oamenii vor de la tine doar lucruri pe interes, ar trebui să faci curățenie în lista de prieteni. Zile norocoase: marți și vineri.

FECIOARĂ: Lasă grijile deoparte și începe să muncești pentru tine, să te reconstruiești. Zile norocoase: joi, vineri și sâmbătă.

BALANȚĂ: Te agiți pentru o serie de evenimente despre care nu ai mare habar. E timpul să acționezi doar în funcție de certitudini. Zile norocoase: miercuri și sâmbătă.

SCORPION: Sensibilitatea ta este un mister pentru ceilalți. Pui un zid în fața lor și nu îi lași să te cunoască, ceea ce nu e tot timpul o soluție înțeleaptă. Zile norocoase: marți, vineri și duminică.

CITESTE SI: Horoscop aprilie: Zodia care câştigă o gramadă de BANI în luna aprilie! Are norocul de partea ei

SĂGETĂTOR: Continuă pe același drum pe care ai început să pășești cu multă încredere. Zile norocoase: miercuri, vineri și duminică.

CAPRICORN: Unde-s doi puterea crește, așa că ar fi timpul să începi o afacere cu cineva de încredere, la fel de puternic ca tine. Zile norocoase: miercuri și vineri.

VĂRSĂTOR: Arma ta cea mai puternică în acest moment este inteligența. Acționează cu multă grijă. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

PEȘTI: Emotivitatea ta poate fi confundată cu victimizarea, așa că ai mare grijă cum te manifești. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top