Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 27 august – 2 septembrie 2018. Zodiile care trebuie să facă alegeri cruciale

Citește sfatul săptămânii 27 august – 2 septembrie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta în ultimele zile de vară.

Sfatul săptămânii 27 august – 2 septembrie

BERBEC: Ai nevoie de sprijin emoțional căci demersurile pe care le faci din punct de vedere profesional sunt destul de bruște. Zile bune: miercuri și vineri.

TAUR: Ții foarte mult la imaginea ta și ești nevoit să faci o serie de alegeri care te vizează în mod special. Zile bune: marți și joi.

GEMENI: Petrece timp alături de cei dragi. Săptămâna aceasta ai nevoie de ajutorul lor, de sfaturile lor. Zile bune: luni, marți, miercuri și sâmbătă.

RAC: Nu te uita în trecut cu mânie, ci cu înțelepciune. Este timpul să înveți din greșelile făcute în trecut. Zile bune: vineri și duminică.

LEU: Ieși la vânătoare și s-ar putea să fii tu cel vânat. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Zile bune: miercuri, vineri și sâmbătă.

CITESTE SI: Previziuni karmice 27 august – 2 septembrie 2018

Previziuni karmice septembrie 2018. Luna în care zodiile își schimbă viața la 180 de grade

FECIOARĂ: Trebuie să îți faci un plan bine pus la punct având în vedere că ți-ai schimbat anumite tabieturi. Zile bune: miercuri, vineri și sâmbătă.

BALANȚĂ: Du-te până la capătul lumii dacă simți că acolo este fericirea ta. Este momentul să arăți tot ce poți, să demonstrezi de ce ești în stare. Zile bune: marți, joi și duminică.

SCORPION: Pregătește-te pentru câteva zile pline de răsturnări de situație, mai ales din punct de vedere profesional. Zile bune: marți, joi și duminică.

SĂGETĂTOR: Cunoști oameni noi, dar ar fi indicat să nu crezi toate poveștile pe care ți le vând. Zile bune: miercuri, joi și duminică.

CAPRICORN: Lasă totul deoparte și concentrează-te asupra aspectelor care contează cu adevărat în viață pentru tine. Zile bune: luni, miercuri și duminică.

VĂRSĂTOR: Iubirea este cel mai înălțător sentiment. Continuă să trăiești cu pasiune. Zile bune: marți, joi și sâmbătă.

PEȘTI: Fă doar ceea ce îți place. Nu te mai lăsa condiționat de dorințele celorlalți. Zile bune: vineri și duminică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top