Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Sfatul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie 2017 pentru fiecare zodie

Săptămâna cuprinsă între 27 noiembrie și 3 decembrie va fi una marcantă pentru mai multe semne zodiacale. Soarta se joacă destul de tare cu banii Leilor și Săgetătorilor.

Sfatul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie pentru fiecare zodie:

BERBEC – Ai nevoie de ceva mai multă liniște ca să te poți concentra asupra lucrurilor pe care trebuie să le duci la bun sfârșit. Fii mai atent, deschide bine ochii!

TAUR – Săptămâna aceasta se vor întâmpla o serie de lucruri care mai de care mai frumoase. În sfârșit nimerești într-un grup care îți apreciază toate calitățile și nu te judecă pentru orice sincopă firească, orice gest făcut din greșeală.

GEMENI – Nimic nu se compară cu sfaturile mamei tale. Ascult-o cu mare atenție săptămâna aceasta dacă vrei să îți meargă bine. Doar ea te înțelege.

RAC – Totul capătă sens săptămâna aceasta. O serie de lucruri pe care nu le-ai înțeles se vor arăta într-o manieră complet diferită.

LEU – Ai grijă ce faci cu banii. Lucrurile pot lua întorsături neașteptate. Dacă nu ai avut grijă de bani până acum, de acum înainte viața te va pune în tot felul de situații și vei fi nevoit să strângi cureaua.

CITESTE SI: Aceste zodii se vor schimba radical în 2018. Devin rele și abandonate

Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Previziuni karmice 27 noiembrie – 3 decembrie 2017. Cele 3 zodii care descoperă adevăruri dureroase

Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – 2decembrie, iată care sunt zilele de FOC pentru aproape toate zodiile! Ce se întamplă de săptămâna viitoare dă totul peste cap

FECIOARĂ – Te așteaptă câteva zile în care speranța va renaște, în care visele vor căpăta din nou aripi. Ai mare planuri cu tine însuți. Vrei să evoluezi, nu doar spiritual. Te gândești serios la o schimbare fizică, iar asta e foarte bine.

BALANȚĂ – Nimic nu se compară cu mediul cald al familiei tale. Prețuiește-i pe cei din jur și arată-le asta nu doar prin vorbe, ci și prin fapte.

SCORPION – Te angrenezi în tot felul de proiecte a căror finalitate nu o vezi cu claritate. Poate că e mai bine să nu îți faci procese de conștiință până nu ajungi la linia de final.

SĂGETĂTOR – Și tu ești vizat de probleme financiare. Nu te arunca în investiții care nu îți prezintă încredere. Este cazul să faci niște eforturi acum ca să nu suferi de sărbători. Ai văzut doar că banii vin și pleacă la fel, cu aceeași viteză.

CAPRICORN – Te interesează o serie de lucruri și o faci pe detectivul săptămâna asta, dar, vorba aia, poate o să îți găsești chiar tu nașul.

VĂRSĂTOR – Nu te mai gândi la trecut. E timpul acum, spre final de an, să conștientizezi că trebuie să trăiești momentul. E bine să îți faci planuri, dar nu te mai gândi că nu vor reuși din cauza eșecurilor din trecut. Fiecare zi nouă îți aduce oportunități de neratat. Trebuie doar să vrei, să îți dai voie.

PEȘTI – Te deranjează anumite bârfe, dar săptămâna asta astrele sunt de partea ta și ți se va face dreptate. Karma lucrează pentru toată lumea, așa că nu te mai întrista!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top