Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 28 ianuarie - 4 februarie 2018. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte.

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 28 ianuarie – 4 februarie 2018. O săptămână cu multe discuții aprinse

Sfatul săptămânii 28 ianuarie – 4 februarie 2018. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna care urmează. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

Sfatul săptămânii 28 ianuarie – 4 februarie 2018 – BERBEC

S-ar putea să vă simțiți obosiți, pentru că este o săptămână cu multă alergătură. Prietenii tai ar putea sa te invite sa-i insotesti intr-o excursie speciala si nu vor accepta un refuz.

Cu toate acestea, teama că se vor supăra vă face să acceptați. Și, în cele din urmă, te vei bucura că ai spus da. Toți ceilalți vă apreciază participarea, pentru că prezența dumneavoastră ridică distracția la un alt nivel.

Sfatul săptămânii 28 ianuarie – 4 februarie 2018 – TAUR

S-ar putea să existe o recunoaștere neașteptată în aceste zile, chiar dacă nu știți ce ați făcut pentru a merita. Cu toate acestea, aprecierea întârziată este mai bună decât deloc.

Deși ați lucrat cu sârguință în trecut, nu sunteți sigur că munca a fost apreciată atât de mult. Indiferent de rezistența personală pe care o aveți acum, fiți siguri că ceilalți respectă cu adevărat onestitatea și integritatea.

Sfatul săptămânii 28 ianuarie – 4 februarie 2018 – GEMENI

În mod normal, ești destul de priceput când e vorba de interacțiunea cu cele mai evidente informații din mediul tău. Cu toate acestea, în această săptămână sunteți înzestrați cu mai multe vibrații subtile, care vă permit să vedeți ceea ce este invizibil și să auziți ceea ce nu a fost spus.

Încrederea în intuiția ta poate necesita un salt de credință acum, dar este un salt care merită luat. William Bruce Cameron a scris: „Nu tot ce poate fi numărat contează, și nu tot ce contează poate fi numărat”.

Sfatul săptămânii 28 ianuarie – 4 februarie 2018 – RAC

Mesajele subtile la locul de muncă pune piedicii încrederii între colegi. Preferați să aveți un set clar de obiective, împreună cu câteva linii bine definite, pentru a vă maximiza productivitatea.

Comportamentul pasiv-agresiv nu vă va servi bine pe termen lung. Fii responsabil de munca ta, pune întrebări până când știi care sunt așteptările din partea ta.

Sfatul săptămânii 28 ianuarie – 4 februarie 2018 – LEU

Nu vrei ca nimeni să știe despre emoțiile tale instabile și ești destul de surprins când afli că oamenii vorbesc despre tine. Ești chiar mai șocat când îți dai seama cât de mult se confruntă cu o ignorare totală – chiar și un dezinteres – în fapte, dar nu se opresc.

Din fericire, puteți alege să nu te deranjeze ceilalți. Un lucru este cert: Nu poți schimba ceea ce refuzi să confrunți.

Sfatul săptămânii 28 ianuarie – 4 februarie 2018 – FECIOARĂ

Nu ai o dispoziție prea bună în această săptămână. Îți dorești să te angajezi în conversații semnificative și din care ai ceva de învățat.

În mod ironic, nu vă place ideea de a vă amesteca în afacerile altora, dar un val de compasiune vă încurajează să-i ajutați pe alții. Ascultarea cu o minte deschisă și o inimă receptivă vindecă mai mult decât orice cuvânt de înțelepciune.

Sfatul săptămânii 28 ianuarie – 4 februarie 2018 – BALANȚĂ

Va trebui să te îndepărtezi de anumite persoane, de oameni care au reprezentat sau reprezintă ceva în viața ta, tocmai ca să nu le faci rău.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 29 ianuarie – 4 februarie 2018. O săptămână plină de tensiuni

Vor apărea câteva situații complicate din punct de vedere relațional.

Sfatul săptămânii 28 ianuarie – 4 februarie 2018 – SCORPION

Trebuie să reduci din nevoia de a controla totul. Nu poți deține mereu adevărul. Obișnuiește-te cu oamenii care nu te urmează orice ar fi.

Atitudinea ta superioară față de cei din jur este deranjată și vei ajunge să fii evitat și nedorit în anumite grupuri.

Sfatul săptămânii 28 ianuarie – 4 februarie 2018 – SĂGETĂTOR

Trebuie să scapi de povara de pe sufletul tău, să faci demersuri care să te ajute din punct de vedere emoțional.

Dacă simți că nu poți depăși o chestiune din trecut, încearcă să o rezolvi. Fă pace cu trecutul, ca să te poți concentra pe prezent!

Sfatul săptămânii 28 ianuarie – 4 februarie 2018 – CAPRICORN

Pentru a putea trece la etapele următoare ale unei acțiuni, ar fi bine să deții tu complet controlul acesteia. Nu ai da randament dacă altul ar fi conducătorul acestei situații, chiar dacă, de felul tău, ești un bun subaltern sau executant, dar nu și acum!

În această săptămână ai mai multe idei bune care merită puse în valoare ca lider, ca deschizator de drumuri, ca strateg, nu doar să urmezi îndrumările altuia.

Sfatul săptămânii 28 ianuarie – 4 februarie 2018 – VĂRSĂTOR

Relația amoroasă cunoaște o schimbare de registru, de parcă ați trece amândoi la un alt nivel. Ori relația voastră cunoaște acum o evoluție, semn că vă cunoașteți deja mai bine și v-ați maturizat unul lânga altul.

Orice se poate întâmpla sub imperiul schimbării: schimbi tonul în relația cu cel drag, schimbați amândoi modul de a vă comporta, sau, cine știe, schimbi chiar partenerul.

Sfatul săptămânii 28 ianuarie – 4 februarie 2018 – PEȘTI

Te tot întorci cu gândul într-o perioadă din trecut, care a devenit o obsesie pentru tine, dar chiar nu ai de ce să-și faci atâtea griji. Problema respectivă e demult uitată, ba poate chiar demult rezolvată și nu mai are rost să tot cauți prin amintiri.

E un capitol închis, ai face și tu bine să-l lasi acolo unde este, pentru că nu mai are nici un rol în viața ta de acum.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top