Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 28 mai - 3 iunie 2018. O zodie trebuie să aibă grijă la așa zișii prieteni

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 28 mai – 3 iunie 2018. O zodie trebuie să aibă grijă la așa zișii prieteni

O zodie va fi sfătuită prost din toate părțile. Geloziile și răutățile celor din jur își vor pune amprenta în momente complet nepotrivite. Citește sfatul săptămânii!

Sfatul săptămânii 28 mai – 3 iunie 2018 pentru zodia ta

BERBEC: Nu uita să finalizezi acel proiect pe care l-ai început recent. Nu lăsa totul să se ducă de izbeliște. Zile norocoase: luni, miercuri și joi.

TAUR: Poți regăsi la alții ceea ce credeai că ai pierdut cândva la tine. Acele calități sunt acolo, în interiorul tău. Lasă-le să iasă la iveală! Zile norocoase: miercuri, joi și vineri.

GEMENI: Te trec niște fiori când te gândești la câte reproșuri primești din toate părțile zilele astea. Ai mare încredere în cei de lângă tine și fii consecvent. Nu lua toate criticile ca pe ceva rău și învață să faci niște diferențe. Zile norocoase: marți, joi și sâmbătă.

RAC: Rupe-te de trecut și încearcă să recunoști toate greșelile tale, acolo unde le-ai făcut. Niciodată nu e târziu să îți asumi eșecurile. Zile norocoase: joi, vineri și duminică.

LEU: Orice om are o șansă în plus, o a doua șansă. Trebuie doar să crezi în șansa ta, să mergi mai departe indiferent de greutățile care vin din toate părțile. Zile norocoase: marți și duminică.

FECIOARĂ: Te minunezi când vezi câte bazaconii se spun în jurul tău. Unii oameni își fac rău reciproc într-un mod cu totul neașteptat. Tu decizi ce tabără vrei să alegi. Zile norocoase: miercuri, vineri și sâmbătă.

BALANȚĂ: Pune în balanță lucrurile bune și pe cele rele care ți s-au întâmplat în ultima vreme și ascultă-ți intuiția. Zile norocoase: joi și vineri.

CITESTE SI: Horoscopul runelor, pentru săptămâna 28 mai – 3 iunie 2018. Zile grele pentru patru zodii

Previziuni karmice 28 mai – 3 iunie 2018. Restart pentru fiecare zodie

SCORPION: Lupta ta cu tine însuți e una grea, poate cea mai grea. Nu uita că dacă îți impui chiar tu niște standarde, niște recorduri de doborât vei fi un om mai bun, mai pregătit, mai ancorat în realitate. Un om al succesului. Zile norocoase: joi și duminică.

SĂGETĂTOR: Săptămâna asta nu prea ai timp să tranșezi discuțiile aprinse din familie, dar măcar fă o pauză și nu mai critica în stânga și dreapta. E timpul să dovedești maturitatea cu care te tot lauzi. Zile norocoase: miercuri și vineri.

Capricornii trebuie să se relaxeze

CAPRICORN: Ai nevoie de niște momente de respiro. În viața ta se deschide o nouă etapă și te simți destul de încrezător în forțele proprii. Zile norocoase: sâmbătă și duminică.

VĂRSĂTOR: Cine nu are încredere în ce spui se va lovi cu capul de prag. Lasă-i să greșească mereu în aceleași locuri ca să își dea seama ce au de schimbat cu adevărat. Zile norocoase: vineri, sâmbătă și duminică.

PEȘTI: Nimic nu se compară cu o zi în care primești laude, o zi în care ți se recunosc toate meritele. Este momentul să faci din aceste zile, până pe 3 iunie, o petrecere binemeritată. Zile norocoase: luni, marți și vineri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top