Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 29 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop saptamanal

Sfatul saptamanii 3-9 aprilie 2017

Citeste sfatul saptamanii 3-9 aprilie 2017 pentru zodia ta si vezi care sunt principalele provocari pentru tine. Apar tot felul de situatii si persoane noi in viata zodiilor.

Sfatul saptamanii 3-9 aprilie 2017 pentru zodia ta

BERBEC – Pasesti intr-o noua dimensiune spirituala. Descoperi cateva lucruri despre tine care te motiveaza. Ai ocazia sa iti slefuiesti talentele.

TAUR – Vei fi nevoit sa gandesti mai mult, sa intorci situatiile pe toate partile. E necesar sa vezi toate aspectele unei probleme inainte de a o rezolva.

GEMENI – Trebuie sa iti schimbi complet atitudinea fata de cei din jur si fata de propria ta munca. Poti da roade numai daca pui osul la treaba. Incearca sa nu te mai plangi de cate ai de facut.

RAC – Sa nu te mire daca toata lumea va dori ceva de la tine in saptamana asta. Vei fi omul de baza atat pentru prieteni cat si pentru colegii de serviciu. Profita din plin de aceasta pozitie buna pe care o ai si pentru care ai muncit din greu.

CITESTE SI: Previziuni karmice 3-9 aprilie 2017. SE DESCHIDE CALEA AURIE!

LEU – Saptamana poate fi data usor peste cap din cauza lipsei de initiativa, a lipsei de inspiratie cu care te confrunti. Daca nu te simti suficient de pregatit sa incepi lucruri noi, fa o pauza.

FECIOARA – Saptamana aceasta e perfecta pentru a-ti stabili prioritatile. E timpul sa treci pe hartie ce vrei sa faci cu adevarat, ce iti doresti pentru viitorul tau amoros si profesional.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top