Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Sfatul săptămânii 4-10 decembrie 2017. Probleme în dragoste pentru 2 zodii

Citește sfatul săptămânii 4-10 decembrie 2017 și vezi ce te îndeamnă astrele să faci. Vor avea schimbări radicale în viețile anumitor semne zodiacale.

Sfatul săptămânii 4-10 decembrie 2017 pentru fiecare zodie:

ZODIILE CARE VOR AVEA PROBLEME ÎN DRAGOSTE

Taurii și Balanțele vor avea o săptămână destul de încărcată din punct de vedere afectiv. Acești nativi trebuie să fie mai atenți cum se raportează la cei din jur.

Trebuie să fie extrem de atenți la ce spun, la ce fac, chiar și la privirile pe care le aruncă în jur. Vor avea loc tot felul de transformări benefice pe termen lung.

Sfatul săptămânii pentru zodia ta:

BERBEC – Ai nevoie de o mică pauză, de momente în care să îți aduni gândurile. Trebuue să înveți să te detașezi de toate problemele, de tot haosul din jur pe care nu l-ai provocat tu.

GEMENI – Ești nevoit să îți asumi anumite decizii, chiar dacă ele pot fi dureroase pentru cei din jur. Nu ai de ales. Trebuie să faci marele pas, să te hotărăști pe care drum vrei să mergi de acum înainte.

RAC – Realizezi într-un falnic final că nu totul depinde de tine și că nu trebuie să iei asupra ta problemele celor din jurul tău. Ține-o tot așa. Lucrurile se rezolvă cu răbdare, iar răbdarea intră în apanajul celor maturi.

LEU – Te bucuri că lucrurile intră pe făgașul normal și aproape că nu trebuie să mai faci ceva în plus. Adună-te și pune-ți în practică toate planurile.

FECIOARĂ – Te așteaptă o perioadă în care vei realiza o serie de lucruri. Vei descoperi niște adevăruri pe care va trebui să le gestionezi discret. Nu te arunca înainte cu vorba. Așteaptă momentul potrivit să vorbești.

CITESTE SI: Previziuni karmice 4-10 decembrie 2017. 3 zodii primesc ceea ce merită

Horoscop Minerva 2018 – Zodiile care își schimbă viața cu 180 de grade și care sunt nativii la un pas de dezastru

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

SCORPION – Dincolo de idealuri și vise e multă muncă. Pune mâna și încearcă să nu forțezi norocul așteptând rezultate din clipa în care te apuci de treabă. Înarmează-te cu răbdare.

SĂGETĂTOR – Ai nevoie de un confesor, de o persoană care să îți asculte gândurile, trăirile, să știe ceea ce simți. Vei găsi o astfel de persoana chiar în familie.

CAPRICORN – Te temi de anumite lucruri care se pot schimba radical și e normal să fie așa. Nu ești obișnuit ca totul să se dărâme de la o zi la alta, după ce ai muncit din greu pentru fiecare succes.

VĂRSĂTOR – Uită-te mai bine în oglindă și ai să vezi că îți faci multe griji degeaba. O să-ți dai seama unde greșești și unde mai poți îmbunătăți anumite aspecte.

PEȘTI – Săptămâna decurge frumos pentru tine. E o perioadă extrem de liniștită, o perioadă în care totul se așază așa cum trebuie. Ai parte de multe surprize chiar de la cine nu te aștepți. Bucură-te de viață și continuă să zâmbești. Tot răul e spre bine la urma urmei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top