Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul saptamanii 6 - 12 martie 2017 pentru fiecare zodie. fla ce provocari te asteapta in acesta perioada si cum ai putea sa le abordezi.

Horoscop saptamanal

Sfatul saptamanii 6 – 12 martie 2017 pentru fiecare zodie

Citeste sfatul saptamanii 6 – 12 martie 2017 pentru fiecare zodie. Afla ce provocari te asteapta in acesta perioada si cum ai putea sa le abordezi.

Sfatul saptamanii 6 – 12 martie 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC. Este important sa iti pastrezi calmul in orice situatie. Nu te pierde in fata unor provocari. Vei gasi in tine puterea de a rezolva lucrurile dificile care iti ies in cale.

TAUR. Este bine sa te ocupi si de tine, de lucrurile care conteaza pentru tine. Nu trebuie sa uiti de ceilalti, insa concentreaza-te si asupra ta.

GEMENI. Chiar daca saptamana nu incepe asa cum ti-ai dorit, nu iti pierde speranta. Gandeste pozitiv si vei vedea ca lucrurile se vor rezolva la un moment dat.

RAC. Nu trebuie sa iti fie teama sa iti exprimi opiniile sau sa iti dezvalui sentimentele. Ceilalti iti vor aprecia sinceritatea.

LEU. Nu incerca sa pari cine nu esti. Fii tu insuti si vei vedea ca oamenii te plac si te accepta asa cum esti. Renunta la masti si la teama.

FECIOARA. Incearca sa traiesti clipa, sa te bucuri de fiecare moment. Nu te gandi la un viitor mult prea indepartat. Nu este cazul.

Citeste si: Horoscop Minerva martie 2017

BALANTA. Lasa trecutul in urma. Este un subiect inchis, asa ca nu este cazul sa te agiti din cazua unor lucruri pe care oricum nu le mai poti schimba.

SCORPION. Incearca sa nu mai privesti lucrurile numai in alb si negru. Vei vedea ca nimic nu este chiar atat de rau pe cat crezi.

SAGETATOR. Este perioada perfecta pentru a petrece timp de calitate alaturi de familie sau prieteni. De asemenea, daca se vor oferi sa te ajute in anumite momente, nu refuza acel ajutor.

CAPRICORN. Tocmai s-a terminat o perioada mai dificila pentru tine, asa ca inainte sa te implici in alte proiecte, profita de timpul liber pe care il ai.

Citeste si: Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptamana 6-12 martie 2017

VARSATOR. Nu trebuie sa lasi teama sa puna stapanire pe tine. Tu stii cine esti, asa ca nu ezita sa le arati si celorlalti lucrul acesta.

PESTI. Gandeste-te bine inainte de a lua unele decizii. Asta pentru a te asigura ca la final vei fi multumit de rezultate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top