Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 28 noiembrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop saptamanal

Sfatul săptămânii 6-12 noiembrie 2017. Luna Neagră din Săgetător aduce cumpene pentru 2 zodii

Citește sfatul săptămânii cuprinse între 6 și 12 noiembrie și află care sunt principalele îndemnuri ale astrelor. Luna Neagră din Săgetător aduce o serie de cumpene.

Sfatul săptămânii 6-12 noiembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Ai grijă la discuțiile pe care le porți cu persoanele de sex opus. Te poți trezi cu tot felul de aluzii. Săptămâna aceasta se pot activa forțe oculte care răstălmăcesc cuvintele tale și sensurile lor.

TAUR – Nu te stresa foarte mult pentru situațiile în care te trezești fără să vrei. Pot apărea multe momente dificile la locul de muncă. O parte din acestea vor fi cauzate de lipsa ta de colegialitate. Ar fi indicat să nu te mai superi din orice fleac, să nu iei toate observațiile la nivel personal.

GEMENI – Săptămâna aceasta pot apărea șansele unei noi iubiri sau, dimpotrivă, o veche iubire îți va face cu ochiul. Doar de tine depinde cum vrei să arate viitorul tău amoros. Înainte să alegi cu inima, consultă-ți creierul.

RAC – Săptămâna aceasta e despre business, despre foarte mulți bani pe care nu ai voie să îi pierzi. Analizează contractele ce-ți vor fi puse în față înainte să le semnezi.

LEU – Dacă în cazul nativilor zodiei Rac se încurajează jongleriile financiare, nu e recomandat și pentru tine. Ai foarte mare grijă pe ce dai fiecare leu. Nu e o perioadă favorabilă risipei.

FECIOARĂ – Întotdeauna vei avea un as în mânecă, însă depinde și când îl scoți. Săptămâna aceasta va fi una de foc mai ales din punct de vedere profesional. Nu te lăsa călcat în picioare și spune ce te deranjează.

BALANȚĂ – Începând cu ziua de azi, timp de 3 săptămâni de acum înainte, pornești la drum cu peștișorul de aur. Ți se pot îndeplini multe dorințe, așa că nu îți fie teamă să ți le pui.

SCORPION – Te ferești de prejudecăți, însă te vei lovi de ele de acum înainte. Urmează o perioadă în care Luna Neagră va acționa împotriva voinței tale, așa că trebuie să fii cu ochii în patru.

SĂGETĂTOR – Te vei simți încercat de amintiri dureroase. Vei fi nevoit să te confrunți din nou cu trecutul. Aceasta e cea mai bună perioadă să îngropi securea războiului, să te împaci cu persoane care ți-au greșit. Este recomandat să te ferești cât poți de conflicte, mai ales până pe 11 noiembrie.

CAPRICORN – Vei renaște din propria ta cenușă. Ai parte de multe descoperiri în această perioadă, de multe situații în care vei fi solicitat la maximum. Oamenii vor găsi în tine ceea ce nu au curajul să facă, acele calități esențiale pentru a reuși în viață. Devii, cu alte cuvinte, un model pentru mulți.

VĂRSĂTOR – Luna Neagră își va pune amprenta asupra existenței tale, cel puțin până pe 12 noiembrie. Vor fi zile în care te vei simți abandonat și alte zile în care vei spera din nou, dar dezamăgirea va bate la ușă. Trebuie să te liniștești în această perioadă.

PEȘTI – Săptămâna aceasta vei primi multă iubire de la cei din jur. Vei avea parte de momente frumoase alături de persoana iubită. Trăiește-ți dragostea din plin!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top