Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 7 - 13 mai 2018. Fecioarele încep o perioadă plină de emoții

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 7 – 13 mai 2018. Fecioarele încep o perioadă plină de emoții

Citește sfatul săptămânii 7 – 13 mai 2018 și află care sunt principalele provocări ale acestei perioade. Pentru Fecioare și Balanțe se anunță momente speciale, unice.

Sfatul săptămânii pentru zodia ta

BERBEC: Nu uita de unde ai plecat. Nu poți trece ca gâsca prin apă fără să înveți nimic din greșelile trecutului. Zile favorabile: miercuri și vineri.

TAUR: Trebuie să te bucuri de această perioadă în care toate planurile tale ies ca la carte. Zile favorabile: luni și vineri.

GEMENI: Ai de făcut o serie de alegeri care țin de cariera ta, de drumul tău în viață. Trebuie să joci altfel totul. Zile favorabile: vineri și duminică.

RAC: În tine stă puterea de a demonstra cât de multe poți face de unul singur. Nu te încăpățâna și cere ajutor dacă e necesar. Zile favorabile: miercuri și joi.

LEU: Vorbește cu persoanele față de care simți dezamăgire. E o săptămână benefică rezolvării tuturor conflictelor. Zile favorabile: luni, marți și vineri.

FECIOARĂ: Nimeni nu știe ce e acum în sufletul tău. Te încearcă o serie de senzații care se bat cap în cap, dar te bucură să vezi lucrurile frumoase care se petrec în jurul tău. Zile favorabile: luni, vineri și duminică.

CITESTE SI: Previziuni karmice luna mai 2018. Zodiile de foc nu mai au noroc

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Integral pentru fiecare zodie

BALANȚĂ: La tine este cheia succesului cel puțin până pe 13 mai. Bucură-te de această perioadă superbă, specială, în care lucrurile pot căpăta noi coloraturi. Zile favorabile: marți și duminică.

Săgetătorii au nevoie de mai mult optimism în viața lor

SCORPION: Trebuie să faci față provocărilor la locul de muncă, să te gândești foarte bine la ce ai de făcut în perioada următoare. Zile favorabile: marți și miercuri.

SĂGETĂTOR: Nu uita că de fiecare dată când te gândești la ceva rău, atragi acea chestie negativă. Fii optimist. Zile favorabile: miercuri, joi și vineri.

CAPRICORN: Permite-le celor din jur să te cunoască așa cum ești tu, fără niciun menajament. Zile favorabile: marți, miercuri și vineri.

VĂRSĂTOR: Trebuie să te duci până la capătul lumii pentru fericirea ta. Dacă ăsta e sacrificiul suprem, fă-o. Zile favorabiel: joi, vineri și sâmbătă.

PEȘTI: Nimeni nu are dreptul să judece acțiunile tale. Săptămâna asta trebuie să pui piciorul în prag. Zile favorabile: luni și duminică.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top