Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 8 - 14 ianuarie 2018. Cum sunt afectate zodiile de conjuncția dintre Venus și Pluto

Sfatul zilei

Sfatul săptămânii 8 – 14 ianuarie 2018. Cum sunt afectate zodiile de conjuncția dintre Venus și Pluto

Sfatul săptămânii 8-14 ianuarie 2018. Dragostea va fi superficială în această săptămână. O conjuncție intensă dintre Venus și Pluton, marți, vă va lăsa să vă simțiți împuterniciți sau în afara controlului în problemele amoroase.

Apoi, sâmbătă, Venus va patrunde Uranus. S-ar putea să credeți că viața dvs. amoroasă merge într-o singură direcție, doar pentru a afla că o schimbare radicală este iminentă. Treziți-vă!

Sfatul săptămânii 8-14 ianuarie 2018 pentru zodia ta

BERBEC – Capacitățile dumneavoastră vă pot ajuta să mergeți într-o direcție bună profesional. Însă, când vine vorba de viața de dragoste, această trăsătură va produce probabil un rezultat mult mai puțin favorabil. În această săptămână, veți dori într-adevăr să vă eliberați de orice sentiment de a fi controlat.

Gândiți-vă de două ori înainte de a arunca vorbe dureroase pe partener, altfel s-ar putea să vă cuprindă sentimente de regret.

TAUR – Fervoarea din spatele credințelor tale ar putea fi prea mult pentru partenerul de viață în această săptămână. Fiți conștient că pe măsură ce îi transmiteți în mod repetat aceste gânduri, el este tentat să se înstrăineze.

Dacă nu învățați să acceptați în mod liniștit o anumită perspectivă morală sau spirituală, atunci este posibil să fie greu să păstrați o relație armonioasă. Fă tot ce poți!

GEMENI – Natura voastra erotica va fi trezita in aceasta saptamana intr-un mod puternic si surprinzator. Nu numai că veți avea o intensitate fizică mai mare, dar veți dori, de asemenea, să discutați cu partenerul dvs. mai multe despre dorințele cele mai adânci.

Acesta va fi un pas pozitiv deoarece va stimula intimitatea și, în cele din urmă, vă va lăsa să vă simțiți mai conectați. Aveți grijă, totuși, să nu dezvăluiți prietenilor despre detaliile personale despre dragostea și viața sexuală. Va provoca numai probleme.

RAC – Relația dvs. are potențialul de a ajunge la dimensiuni noi și profunde în această săptămână. În timp ce veți avea mai multe șanse să participați la conversații bogate emoțional cu partenerul dvs., el ar putea prefera să aibă mai mult spațiu pentru a se ascunde.

Dacă simțiți că acest lucru se întâmplă, încercați să formați înapoi nivelul intensității până când partenerul dvs. vă oferă sentimentul că se simte în siguranță. În ciuda oricăror obstacole, nu trebuie să vă abțineți de la acest nivel de conexiune. În cele din urmă, merită.

LEU – O atmosferă romantică la locul de muncă ar putea fi singurul lucru pe care să-l puteți gândi săptămâna aceasta. Deși este atrăgător, este posibil ca, urmărind această conexiune, să invitați doar probleme pe termen lung.

Este foarte probabil, de exemplu, că o legătură cu această persoană poate avea consecințe devastatoare. Aceasta este o săptămână în care conducerea cu inima (sau hormonii) vă va duce în mai multe probleme decât merită. Gândește-te cu atenție!

FECIOARĂ – O întâlnire romantică poate să vă lase multe gânduri în această săptămână. Dacă ești singur, te poți conecta cu cineva. Acest lucru s-ar putea foarte bine transforma într-o adevărată poveste de dragoste, dar nu veți ști încă așa.

Dacă este posibil, asigurați-vă un anumit spațiu pentru a decide dacă această alianță este sănătoasă pentru tine sau dacă sunteți doar prins într-o poveste care nu vă face bine.

BALANȚĂ – Familia ta nu va fi cea mai bună sursă de sfaturi în această săptămână pentru orice dilemă a vieții de dragoste. Fiți conștient de faptul că va fi imposibil ca una dintre rudele dvs. să rămână imparțială dacă insistați să solicitați îndrumare.

Cealaltă problemă este că, dacă îți mărturisești problemele tale romantice cu cineva din anturajul tău și mai târziu se alătură și iubitul tău, vei risca să nu-i placă pentru totdeauna pe cel pe care-l iubești. Nu merită: ai grijă în cine ai încredere.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018. Două zodii simt o încărcătură sufletească

SCORPION – În această săptămână, când vine vorba de dragoste, tot ceea ce spui poate și va fi folosit împotriva ta. Ca rezultat, ați putea dori să vă gândiți de două ori înainte de a spune ceva.

În schimb, spuneți doar profunzimea sentimentelor voastre. Condiția este ca acestea să fie cuvinte care vor servi mai degrabă pentru a întări, decât pentru a distruge legătura dintre voi și ascultător. Dacă vă întâlniți recent cu cineva și doriți să aveți o conversație sensibilă, rețineți că ar putea să nu fie complet în zona de confort a persoanei respective.

SĂGETĂTOR – Înainte de a ajunge prea departe, gândiți-vă dacă merită să vă luptați atât de mult cu partenerul dvs. în această săptămână cu privire la bani. Deși este clar (cel puțin în mintea ta) că ar trebui să fii cel care se ocupă de finanțe și bugetare, întreabă-te dacă e corect.

Partenerul dvs. s-ar putea simți nedreptățit în ceea ce privește o decizie financiară. Dacă este așa, un gând blând ar putea fi de ajutor: dragostea nu este controlată.

CAPRICORN – Când iubești, iubești cu tot ce ai și cu tot ceea ce ești. În această săptămână, îi reamintiți partenerului dvs. că sunteți partenerul cel mai profund angajat pe care oricine l-ar putea dori. Dragostea ta nu cunoaște limite și, deși este o calitate frumoasă, singura problemă din spatele ei este că te-ar putea lăsa să te simți neclar.

Aveți grijă deosebită pentru a onora celelalte compartimente ale vieții, cum ar fi casa, familia, cariera și sănătatea. În caz contrar, dragostea ta, tot consumatoare, nu te va lăsa decât să fugi.

VĂRSĂTOR – Dacă au existat sentimente intense de gelozie, trădare, neîncredere sau manipulare în interiorul dvs. conectate la viața dvs. de dragoste, în această săptămână vulcanul ar putea erupe. Ținând oricare dintre aceste sentimente în interior, probabil că ți-a făcut rău emoțional.

În timp ce v-ați fi putut gândi că încercarea dvs. de a îngropa aceste emoții a fost cea mai bună cale de a vă salva relația, adevărul este că ați contribuit doar la destrămarea sa. Din fericire, există speranță. Atât timp cât sunteți dispuși să faceți niște lucruri inconfortabile și reale, calea către vindecare va începe să se lumineze.

PEȘTI – Cel puțin unul dintre prietenii tăi apropiați poate avea încredere în a păstra secretele care stau adânc în inima ta și pentru asta ești recunoscător. Cu toții avem istorie și dramă în relații. Însă, putem să ne așezăm, să bem un pahar de vin și să vorbim despre momentele cele mai întunecate, fără îngrijorare în privința judecății, este un dar rar și frumos.

Săptămâna aceasta vi se va aminti cât de binecuvântat sunteți . Un prieten care vă iubește chiar și atunci când recunoașteți niște gesturi nebunești este rar!

RECOMANDARE: Horoscop săptămânal Minerva. Alege zodia ta!

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top