Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 9 – 15 aprilie 2018. 2 zodii, în pragul despărțirii

Citește sfatul săptămânii 9 – 15 aprilie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă de ce săptămâna aceasta va fi una complicată.

Sfatul săptămânii 9 – 15 aprilie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC: Ai nevoie de timp doar pentru tine, de un moment de respiro, de reculegere. Trebuie să faci față unor situații dificile. ZIle favorabile: miercuri și joi.

TAUR: Săptămâna aceasta lucrurile o pot lua razna la serviciu. Nu te băga în treburi care nu te privesc direct. Zile favorabile: joi și sâmbătă.

GEMENI: Ai nevoie de un confident, de o persoană în fața căreia să te deschizi fără nicio teamă. Fii consecvent în alegerile tale. Zile favorabile: joi și duminică.

RAC: Ai de ales între două rele. Ai de făcut o serie de alegeri în ce privește viața ta profesională. Zile favorabiel: marți și vineri.

LEU: E o perioadă benefică în viața ta, cu excepția zilei de miercuri. Ai grijă cui i te destăinui. ZIle favorabiel: joi, vineri și sâmbătă.

FECIOARĂ: Te năpădesc anumite gânduri de ducă și ești tot mai sigur pe decizia pe care o ai de ceva vreme în minte. Zile favorabile: miercuri și joi.

CITESTE SI: Top zodii cu care nu trebuie să te cerți niciodată

BALANȚĂ: Gândește pozitiv și fă un efort să vezi partea plină a paharului. Ai nevoie de certitudini înainte de orice. Zile favorabile: joi, vineri și duminică.

SCORPION: Săptămâna debutează în forță pentru tine, așa că rămâi cu energia pozitivă pe care o ai. Zile favorabile: luni, marți și vineri.

SĂGETĂTOR: Toate merg ca pe roate. Bucură-te de perioada aceasta fantastică și nu lua decizii la nervi. Zile favorabile: marți, joi și duminică.

CAPRICORN: Ai tot viitorul la dispoziție. Începe să construiești ceva pentru liniștea ta, pentru bunăstarea ta. Zile favorabile: luni, joi și vineri.

VĂRSĂTOR: Cine a zis că nu te pricepi la făcut bani, se înșală. Dai dovadă de inventivitate săptămâna asta. Zile favorabile: miercuri și vineri.

PEȘTI: Toate relele se duc, dar în relația ta apar nori gri. Riști să te desparți dacă nu lași de la tine. Zile favorabile: miercuri, sâmbătă și duminică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top