Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul saptamanii 9 - 15 ianuarie 2017, pentru fiecare zodie. Se anunta o saptamana interesanta pentru toate zodiile, care incearca sa se redreseze financiar. Nativii de pamant primesc avertismente.

Horoscop saptamanal

Sfatul saptamanii 9-15 ianuarie 2017, pentru fiecare zodie

Sfatul saptamanii 9-15 ianuarie 2017, pentru fiecare zodie.  Se anunta o saptamana interesanta pentru toate zodiile, care incearca sa se redreseze financiar. Nativii de pamant primesc avertismente.

Sfatul saptamanii 9 – 15 ianuarie 2017, pentru fiecare zodie

BERBEC – sfatul saptamanii 9 – 15 ianuarie

Nativii zodiei Berbec trebuie sa aiba grija in aceasta saptamana. Ce vorbesc, ce spun si cum fac acest lucru poate fi interpretat. Fii mai prudent, mai ales in fata sefilor, pentru a nu risca un avertisment.

Taur – nativii zodiei Taur sunt detasati total de realitatea care ii inconjoara si nu isi vad capul de treburi. Ar fi bine sa fii mai atent la ce se intampla in jurul tau, pentru a nu fi luat prin surprindere.

Gemeni – Daca ai in plan sa incepi o afacere, este momentul tau. Vei primi oportunitati din toate partile si trebuie sa profiti de ele. O suma mare de bani te va bucura zilele acestea.

Sfatul saptamanii 9 – 15 ianuarie 2017, pentru fiecare zodie

Rac – ai grija la ce sfaturi primesti de la cei din jur, ca nu toate lucrurile sunt benefice pentru tine. Fii pragmatic si astfel vei avea parte de o saptamana linistita.

Leu – Ar trebui sa lasi in urma petrecerile in care o tot tii in ultima perioada. Nu de alta, insa trebuie sa fii atent la serviciu. Sefii s-a putea sa nu aprecieze ca esti cu capul in nori.

Fecioara – daca ai copii, atunci gandul ti-e numai la ei. Faci eforturi mari pentru a le asigura tot ceea ce isi doresc. Te reprezinta sa faci tot ce e mai bun pentru cei dragi tie.

Balanta – Nu stai prea bine pe plan sentimental, insa cariera ramane pe primul loc si primesti laude la locul de munca. Esti in continuare eficient, iar acest lucru nu poate decat sa te bucure si sa ii bucure pe sefi.

Sfatul saptamanii 9 – 15 ianuarie 2017 pentru fiecare zodie

Scorpion – dai lovitura in aceasta saptamana, pe toate planurile. Parca toate usile ti se deschid, asa cum nu s-a mai intamplat de mult timp. Profita de orice oportunitate.

Sagetator – sefii tai au pus ochii pe tine si vei primi niste sarcini de lucru care iti vor face mare placere. Trateaza totul cu multa seriozitate, iar banii vor aparea in scurt timp.

Capricorn – Schimbarea de tactica la care ai inceput sa recurgi de la inceputul anului da roade. Partenerul tau de viata este fericit, lucrurile merg bine in casa, iar colegii de munca te apreciaza mai mult.
Varsator – Ar trebui sa nu iti mai faci atatea griji. Stresul nu iti face deloc bine si acest lucru se vede in starea ta de sanatate.

Pesti – Esti toata saptamana pe drumuri. Ai multe lucruri lasate nerezolvate de anul trecut si ar trebui sa le finalizezi inainte de data limita. Ai grija la starea de sanatate.

Articole pe aceeasi tema:

Sfatul lunii ianuarie 2017 pentru fiecare zodie

Cristina Demetrescu horoscop 2017 – Balantele sunt cele ma favorizate

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top