Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 10 octombrie 2017. Nervi și stres pentru unele zodii

Sfatul zilei 10 octombrie 2017. Sfaturi utile pentru fiecare zodie în parte. Ești nervos că cei din jur discută despre tine și reacționezi greșit. Poate te ajută sfaturile astrelor!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ieși din rutina zilnică, schimbă decorul, schimbă locul de întâlnire cu prietenii. Acestea ar putea fi motivele pentru care te cuprinde melancolia. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi! Dacă azi ai timp liber și îți mai poți rezolva din sarcini, nu lăsa pe altă zi. Așa riști să-ți aglomerezi lista planificărilor! Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ești irascibil din alte motive și te răzbuni pe cei din jur. În orice situație, încearcă să-ți păstrezi calmul. Riști să-ți strici relațiile cu cei din jur. Numărul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu mai aștepta ca cei din jur să facă lucruri pentru tine. Când a fost ultima dată când tu ai făcut o faptă bună? După ce vei răspunde la întrebare, treci la fapte! Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Fii mai atent cu alimentația! Mănânci ce apuci la muncă, treci peste mese și nu îți dai seama că stilul tău de viață nu e deloc unul sănătos. Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Nu-ți mai arăta nemulțumirea atunci când în vizită vin rudele partenerului tău de viață. Trebuie să accepți, să-ți placă și să fii de acord cu tot ce are legătură cu el. Așa ți-ar plăcea și ție, nu-i așa? Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Ești nervos de fiecare dată când există neînțelegeri în familie. Schimbă tactica și alege să comunici și să înțelegi de la ce pornesc toate discuțiile. Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

De fiecare dată când ți se atrage atenția că nu acționezi bine, ai impresia că partenerul de viață nu este de acord cu tine. încearcă să ții cont și de opinia sa, altfel se poate deteriora relația. numărul norocos al zilei: 26.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Nu mai pleca urechea la tot ce se discută despre tine. Încearcă să înțelegi că nu poți fi pe placul tuturor. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Niciodată nu îți ajung banii. Te-ai întrebat de ce? Pentru că atunci când îi ai în mână ai tendința de a-i arunca în toate direcțiile, fără să te gândești și la ziua de mâine. Numărul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Concentrează-te și termină ce ai de făcut! Dacă nu faci decât să te plângi, nu vor exista rezultate prea curând. Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Ești dezordonat în gânduri și acest lucru se reflectă în activitatea zilnică. Îți aglomerezi singur programul. Refă-ți lista priorităților! Numărul norocos al zilei: 22.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top